This version of the page http://te.20minut.ua/dopomahayemo (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-13. The original page over time could change.
Допомагаємо - 20 хвилин Тернопіль

Допомагаємо

Куди подіти «живу» ялинку після свят: чи є пункти збору в Тернополі

Що у Тернополі роблять з новорічними деревами і чи з користю їх використовують – ми дізнавалися.

Проєкт «Пліч-о-пліч»: тернополяни допомогли відбудувати на Херсонщині понад 30 будинків

Тернопільська область взяла під патронат селище Архангельське, що 8 місяців перебувало під окупацією російських військ.

6 000 гривень за концерт: малий переселенець з Херсонщини грає на скрипці, аби допомогти ЗСУ

Знайомтеся, це Василько з південної Херсонщини. Йому лише сім, проте він знає, як це через війну залишитися без домівки та їхати сотні кілометрів задля порятунку життя. З лютого 2022 року хлопчина разом з родиною – переселенці на Тернопільщині. Тут вони живуть та волонтерять. Про перші зібрані кошти, виступи для поранених та здійснення мрії – читайте у матеріалі.

Тернополян запрошують стати помічниками святого Миколая

Можна приносити подарунки або зробити фінансову пожертву Крім того, потрібні волонтери та водії, які розвозитимуть подарунки.

Заради Перемоги: переселенці на Тернопільщині виготовляють окопні свічки з вторсировини

Переселенці з Херсонщини об’єдналися, аби зігріти воїнів ЗСУ. Разом від січня 2023 року команда небайдужих виготовила понад 2 000 окопних свічок та передала на передову. На цьому волонтери зупинятися не збираються, тож звертаються до всіх небайдужих долучитися до збору матеріалів та коштів. Здійснено за підтримки Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» у рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.  

photo_camera У тернопільській книгарні збирають книги для поранених Воїнів: як долучитись?

До збору літератури для наших захисників, які лікуються в одному з госпіталів, доєднались у книгарні «Є», що на вулиці Чорновола. Всі охочі можуть залишити тут свою книгу, яка потрапить у руки до поранених військовослужбовців. А як це зробити – розповідаємо.

Готові віддати кошти з весілля на ЗСУ! Молодята з Тернопільщини шукають перевірених волонтерів

«На Перемогу мають працювати всі українці» — у цьому переконані молодята Юлія та Михайло. Саме тому під час організації власного весілля вони подбали не лише про святкування, а й ініціювали збір на підтримку Збройних Сил України. Наразі пара шукає перевірених волонтерів чи військових, аби перерахувати кошти на добру справу.

Адвокат з Тернополя збирає кошти на дрони для підрозділу друга-аеророзвідника

Тернополянин Віталій допомагає військовим 30-ї бригади ім. князя Костянтина Острозького майже рік. Зокрема, усі свої сили чоловік спрямував на те, аби забезпечити дронами підрозділ аеророзвідки, у якому служить його друг дитинства – боєць із позивним «Макс». Завдяки літальним пристроям ворогам дуже непереливки, тому аеророзвідники потребують їх постійно та у великій кількості. Віталій просить долучитись до збору коштів на дрони небайдужих жителів області. Як стати частинкою доброї справи – розповідаємо.

Завдяки «20 хвилин» отримав шанс на життя: лікування волонтера Івана Циби фінансуватиме одна з клінік

Від квітня журналісти «20 хвилин» допомагали Івану Цибі – тернополянину, який проживає у Франції, збирати кошти на лікування. Медики встановили йому діагноз – розсіяний склероз. Без дорогих препаратів життя юнака висіло на волосині… 27 червня Іван знову звернувся у редакцію.Цього разу – зі словами вдячності за порятунок…

Прилади для нічної роботи потребує бригада, де воює тернополянин: залишилось зібрати 20 тисяч

Тернополянин Олександр воює у складі окремої механізованої бригади сухопутних військ. Він з побратимами потребує тепловізора та приладу нічного бачення. Обладнання потрібне, аби успішно виконувати бойові завдання проти ворога у нічний час. Сестра військового звернулась у нашу редакцію за допомогою. Більшу частину коштів вже зібрали, але бракує 20 тисяч гривень і збір просувається надто повільно…

Свіжий випуск

№ 11 від 13 березня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up