This version of the page http://www.mtsbu.ua/news (104.21.89.45) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-05. The original page over time could change.
МТСБУ | Новини

Новини


  • Всі новини
  • Новини ринку5
  • Новини МТСБУ17
  • Закупівлі1

За 2023 рік український ринок ОСЦПВ зріс на 24.8% до 8,7 млрд. гривень

За результатами 2023 року ринок внутрішнього страхування ОСЦПВ показує поступове відновлення через збільшення кількості укладених договорів на 6,7% в порівнянні з попереднім роком, що становить 7,6 млн договорів, та збільшення загального розміру зібраної страхової премії на 24,8%.

Зустріч МТСБУ з Національним Моторним Бюро Польщі та Страховим Гарантійним Фондом Польщі

На початку лютого відбулася зустріч МТСБУ з Національним Моторним Бюро Польщі та Страховим Гарантійним Фондом Польщі. Обидві організації є незалежними юридичними особами, але їх діяльність пов’язана зокрема, з функціонуванням обов’язкового страхування цивільної відповідальності водіїв (ОСЦПВ)

36,3 млн.грн сплачено постраждалим в ДТП із Фонду захисту потерпілих МТСБУ за січень 2024 року

За січень 2024 року МТСБУ здійснило 643 регламентні виплати з Фонду захисту потерпілих Бюро на загальну суму 36,3 млн.грн.

Оголошено тендери на закупівлю мережевого обладнання та утеплення нежитлового приміщення

МТСБУ оголосило в системі Zakupivli.pro тендери

Понад 50 страхових компаній вийшли з ринку ОСЦПВ за останні 10 років

За останні 10 років ринок обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів в Україні значно «очистився» шляхом збільшення вимог до страхових компаній з боку регуляторів ринку. З початку 2014 року кількість страховиків, які здійснюють страхування ОСЦПВ, зменшилась із 81 до 35 членів МТСБУ на 2023 рік

Генеральний директор МТСБУ Олександр Берназюк зазначив як змінився ринок ОСЦПВ за період війни та перерахував основні виклики в подальшій роботі страховиків

7 лютого в IQ бізнес-центрі відбулася міжнародна конференція “Digitalization Banking: the next stage 2024”, де Моторне (Транспортне) страхове бюро України виступало учасником панельної дискусії про основні зміни на ринку автотранспортного страхування за період повномасштабного вторгнення.

Загальні збори МТСБУ: підбили підсумки 2023 року

22 січня 2024 року були проведені Загальні збори страховиків-членів МТСБУ на яких були присутні представники Національного банку України та Верховної Ради України

МТСБУ запрошує на роботу та пропонує вакансії

1. Провідний експерт (з питань міжнародного страхування «Зелена картка»). 2 . Менеджер проєктів. 3.Бізнес-аналітик.

Страхові компанії «Альфа Страхування» та «Прем’єр Альянс» виходять з ринку автострахування

Страхові компанії «Альфа Страхування» та «Прем’єр Альянс» виходять з ринку автострахування

  • 1
  • 2
  • 3