This version of the page http://zt.20minut.ua/Vid-Chytachiv (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-04. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Житомир

Від Читачів

Укртелеком проклав майже 11 тисяч кілометрів оптики за два роки

За цей час компанія забезпечила ще сотням тисяч домогосподарств у всіх областях країни можливість користуватися сучасними послугами

ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС!

Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації, протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет.

Послуги друку наліпок, візиток, флаерів, буклетів та іншого.

Послуги дизайну та друку на Лісовому в м.Київі

Очищення організму: народні методи проти людської природи

Громадська спілка «Твій сімейний лікар» розповідає про наслідки «народного» детоксу. Розкажемо, як природно очистити організм без шкоди для здоров’я.

Героя України , жителя с.Троковичі Житомирської області зустріли на щиті. Україна вкотре втратила цвіт нації

ГОРКУША Сергій Михайлович , 18.01.2024 року віддав найцінніше - своє життя , аби ми мали змогу жити , не знаючи що таке війна…

Зловмисники створили мережу фішингових сall-центрів на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже два мільйони чеських крон, що в еквіваленті складає близько трьох мільйонів гривень.

Нагадаємо, у вересні 2023 року в межах міжнародного співробітництва кіберполіцейські Києва та Дніпропетровщини, слідчі поліції Києва під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури та спільно з колегами з Національної агенції по боротьбі з тероризмом, екстремізмом та кіберзлочинністю поліції Чеської Республіки припинили діяльність злочинного угруповання. Встановлено, що зловмисники створювали фішингові посилання для розповсюдження на чеських торгівельних інтернет-майданчиках. Їх спільники з шахрайських сall-центрів на території Києва переконували іноземців перейти за фейковими посиланнями для оплати товари чи послуги. Після того, як люди вводили платіжні дані на шахрайських ресурсах, відомості потрапляли до фігурантів. Використовуючи конфіденційну інформацію, аферисти виводили гроші з рахунків власників на підконтрольні банківські картки або конвертували їх у криптовалюту. Правоохоронці провели 29 обшуків, вилучили докази протиправної діяльності, зокрема комп’ютерну техніку і мобільні телефони. Поліцейські затримали трьох організаторів та п’ятьох виконавців. Завдяки аналізу інформації, що містилася у вилученій техніці, поліцейські встановили ще одного організатора «схеми» та вісьмох його спільників.

Проект MRIYA – це ініціатива з протидії російським окупантам в медіа-просторі

Проект MRIYA – це ініціатива з протидії російським окупантам в медіа-просторі, блокуванню ресурсів шахраїв та ресурсів, за допомогою яких здійснюється збут наркотичних речовин. На сьогодні, це найбільша спільнота, яка успішно блокує та протидіє російській агресії в Інтернеті. Екосистема «МРІЯ» створена для об’єднання проектів, які розроблені у синергії Кіберполіції України та волонтерів, зокрема: Канал «StopRussia | MRIYA» https://t.me/+_mfBoiIHk0ExZGQy Канал – це головна інструкція та засіб комунікації з підписниками щодо блокування, а також платформа, де щоденно та систематично надаються онлайн-завдання для підписників, актуальні новини та свіжа інформація, у тому числі навчальні матеріали по кібергігієні та протидії шахрайству.

Оперативники Департаменту кіберполіції та слідчі Головного слідчого управління Нацполіції викрили 29-річного хакера.

Завдав провідній світовій компанії сотні мільйонів збитків: кіберполіція та слідчі Нацполу викрили хакера Мешканець Миколаєва інфікував сервера відомої американської компанії вірусом-майнером. У ході міжнародної поліцейської операції правоохоронці провели обшуки та припинили діяльність хакера.

Хакер інфікував сервера відомої американської компанії вірусом-майнером

Завдав провідній світовій компанії сотні мільйонів збитків: кіберполіція та слідчі Нацполу викрили хакера

Котурбаш: Жити повноцінно з ВІЛ — можливо, не відмовляйте собі у щасті

Сімейна лікарка КЦ ПМСД та амбасадорка громадської спілки «Твій сімейний лікар» Іванна Котурбаш розповіла, як важливо чути, підтримувати й розуміти людей з ВІЛ. Розповідаємо про унікальний досвід лікарки та її колег, який допоможе медичній спільноті глибше зрозуміти тему ВІЛ.

Свіжий випуск

№ 7 від 21 лютого 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up