This version of the page http://zt.20minut.ua/Groshi (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-03-01. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Житомир

Гроші

Отримували бойові доплати, не будучи на фронті: у військових частинах на Житомирщині і ряді інших областей виявили порушення у виплатах

Аудитори Міністерства оборони України встановили, що військові частини безпідставно виплачували додаткову грошову винагороду окремим військовослужбовцям.

Зміни березня: індексація пенсій, виплати ВПО, субсидії

З 1 березня 2024 року проведуть індексацію пенсій для понад 10 млн українців та здійснять перерахунок пенсій у зв’язку зі зростанням прожиткового мінімуму. Також у березні стануться зміни у призначенні виплат на проживання для ВПО, а деякі категорії українців зможуть отримати грошову допомогу від ООН.

Для 17 громад Житомирщини затверджено розподіл додаткової дотації для місцевих бюджетів

23 лютого Уряд затвердив перший з двох етапів розподілу додаткових дотацій з державного бюджету. Ці кошти, у розмірі 6,2 мільярда гривень, будуть спрямовані місцевим бюджетам.

Допомога на проживання для ВПО: хто має звернутися із заявою про продовження виплат

Нещодавно Уряд прийняв постанову, якою вніс зміни у порядок призначення виплат на проживання для ВПО.

Житомир посів друге місце сереед обласних центрів за відсотком допомоги Силам оборони в 2022 та 2023 роках

Команда СПРОТИВ підготувала рейтинг ТОП-40 міст за відсотком допомоги Силам оборони у 2022 році та за 10 місяців 2023 року.

Як військовослужбовцям отримати одноразову грошову допомогу в разі встановлення інвалідності. ІНФОГРАФІКА

Військовослужбовці, які мають довідку медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) про встановлення інвалідності або відсотка втрати працездатності, мають можливість отримати одноразову грошову допомогу (ОГД).

Дружина Захисника Андрія Гнатенка звертається по допомогу: потрібна реабілітація після ампутації ступнів ніг

Після важких поранень боєць потребує вартісного лікування і реабілітації.

Посадовці з Нацполіції та прокуратури задекларували найбільше криптовалюти у 2022 році

Де в Україні чиновники найчастіше декларують криптовалюту?

З 1 березня відбудеться індексація пенсій для понад 10 млн українців: яким категоріям підвищать виплати

Уряд ухвалив рішення про здійснення індексації пенсій з 1 березня 2024 року. Про це повідомили у пресслужбі Мінсоцполітики. 

Податківці Житомирщини нагадали граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Головне управління ДПС у Житомирській області нагадує, що прозвітувати про доходи, отримані протягом минулого року, громадяни та фізичні особи – підприємці мають у визначені законодавством строки. 

Свіжий випуск

№ 7 від 21 лютого 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up