This version of the page http://voltv.com.ua/ (185.26.99.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-29. The original page over time could change.
Національна телекомпанія України * Волинська регіональна дирекція










  • Дата
    Ювілей Ковельської виховної колонії
  • Герої не вмирають!
    Луцьк попрощався з Олегом Горкавчуком
  • Герої не вмирають!
    Лучани вшанували пам’ять Василя Мойсея
  • Актуально
    Волинянам розповіли про переваги контрактної служби в армії




Телепередачі

"Грані": волонтери

Чи важко бути волонтером? Які люди присвячують себе цій справі? В останнє десятиріччя зростає кількість волонтерів. Україна не виняток. За останні два роки українці зрозуміли, як важливо, що є ті, хто готовий взяти на себе відповідальність бути волонтером.

”Дивитись”

«Роки і долі»: Микола Куценко

Він не любить  малювати з натури, художник подовгу виношує образи, як немовля, під самісіньким серцем... До майбутніх картин ніби підбирає ключі. Згодом робить ескізи та залишає один-єдиний, найліпший. Микола Куценко  творить у невеличкій  майстерні, поруч з домом. Для творчості, каже, багато і не треба. Намалювати оригінальну картину можна і при світлі каганця. Комфорт — справа другорядна. Митець живе  в безперервному колі власних образів, ідей, думок,  які поступово все чіткіше проявляються на полотні, за зрозумілими лише йому законами.

”Дивитись”

Вчимося виготовляти українську хату із солоного тіста

У кошику творчих ідей поповнення. Цього разу Алла Жупанюк разом зі своєю юною вихованкою  Софією Рудчик навчать глядачів виготовляти українську хату із солоного тіста.

”Дивитись”

«Медичний журнал»: Ратнівська райлікарня

Про особливості роботи лікарів Ратнівської райлікарні та співпрацю з обласною клінічною лікарнею дізнавайтеся у черговому випуску передачі «Медичний журнал».

”Дивитись”

"Спорт для всіх" (ефір від 21.03.2016)

У випуску:  лучанин Олександр Здробилко - бронзовий призер юніорського чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу;  боксери комунального закладу “Луцька ДЮСШ №2” впевнено перемогли суперників із польського клубу “Нора Лева”;  36 сімей взяли участь в обласному фестивалі “Мама,тато, я — спортивна сім’я. Перемогли лучани — сім»я Возняків;  команда Луцького педагогічного коледжу виграла 25-ті всеукраїнські змагання з волейболу серед дівчат “Волинь скликає друзів”.

”Дивитись”


Дивитись більше...

Радіопередачі


Вивчати свій власний родовід – захоплююча справа. Вона допомагає не лише зрозуміти своїх рідних, але й історію цілої держави. Часто розуміння минулого допомагає дати відповіді на запитання сучасності. Справжні дослідники власного родоводу «живуть» у луцькій гімназії №14.

”Слухати”

"На варті": український військовий розповів про життя й проблеми Донбасу

Володимир Григоренко  - уродженець Старобільського району, що на Луганщині.  Він один з тих чоловіків, які намагалися відстояти український прапор у середовищі, яке поглинула ейфорія проросійський настроїв. Пан Володимир служить у 36 бригаді. Телефоном чоловік розповів про життя на Луганщині та озвучив громадськості болючі питання, які турбують побратимів.

”Слухати”

«Український вимір»: децентралізація

Про те, як відбувається процес децентралізації на Волині, в програмі «Український вимір» розповість регіональний консультант з питань комунікації та впровадження успіхів реформи децентралізації у Волинській області Олена Кузьмич.

”Слухати”

«Школярики»: оберіг

Черговий випуск передачі «Школярики» присвячений оберегам.  Як виникли обереги і як їх можна зробити своїми руками розкажуть юні майстри, які нещодавно під час однієї з благодійних акцій у Луцьку  робили обереги для українських військових, які перебувають у зоні АТО.

”Слухати”

«Є така традиція»: Lutsk Night Cinema

Кажуть, традиції запроваджують лише добрі та позитивні люди.  З упевненістю можна сказати: у Луцьку таких чимало. Серед них – засновники і організатори нічних кінопереглядів «Lutsk Night Cinema». Більше про цей проект та його мету дізнавайтеся у передачі «Є така традиція».

”Слухати”


Слухати більше...

Новини

Якою буде погода в квітні 📹
Депутати визначились, де встановити пам’ятник Степану Бандері
У Луцьку перейменують провулок Червоноармійський
Поліцейські затримали 6 старателів
Стало відомо, скільки волинян візьмуть участь у пробному ЗНО
З 1 квітня змінюється форма податкової накладної та порядок її заповнення
Бійці АТО відвідали «Дизель шоу»
На вулицях Горохова встановили камери відеоспостреження
Десятирічна Аліна Пальонка потребує вашої допомоги 📹
Про особливості української мови дізнавайтеся у передачі «Мова наша калинова». АНОНС
Церковні діячі розкажуть про роль УГКЦ у сучасних державотворчих процесах. АНОНС
З 1 квітня у Луцьку призупиняється опалювальний сезон
Поліцейські озвучили найчастіші правопорушення. ІНФОГРАФІКА
СБУ блокувала незаконний експорт лісу
Ювілей Ковельської виховної колонії 📹
Всі новини
Березень 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  



Loading...




" " " " " " " " "