Alfa Romeo опублікувала фотографії тестування нового кросовера Milano

Компанія Alfa Romeo представила перші фотографії свого нового кросовера Milano, який стане першою повністю електричною моделлю марки. Новинка розроблялася на базі платформи, яка дысталася моделями Jeep Avenger та Fiat 600. А фахівці, які брали участь у створенні екстремального седана Giulia GTA, працювали над його доведенням. Прем’єру Alfa Romeo Milano заплановано на 10 квітня.

Фотографії кросовера були опубліковані компанією Alfa Romeo з тестового полігону в Балокко, де зараз проводяться заключні випробування новинки. Milano вироблятиметься на заводі Stellantis у Польщі, на одній лінії з Jeep Avenger та Fiat 600.

Поки немає подробиць про новий кросовер, але Alfa Romeo гордо заявляє, що однією з його головних особливостей стане найкраща керованість у класі. У розробку характеру автомобіля залучалися інженери, які раніше працювали над спорткарами Alfa Romeo, такими як 4C, 8C, Giulia та Stelvio Quadrifoglio, а також Giulia GTA.

За чутками, електричний кросовер Milano буде оснащений одним електромотором потужністю 156 кінських сил та акумуляторною батареєю ємністю 54 кіловат-години, що забезпечує запас ходу до 400 кілометрів. Також можлива поява повнопривідної модифікації з двома електромоторами, аналогічно концепту Avenger 4×4. Крім того, планується випуск гібридної версії Milano, уніфікованої із моделлю Fiat 600 Hybrid.

Alfa Romeo Milano обіцяє стати привабливою пропозицією в сегменті електричних кросоверів, поєднуючи в собі високу продуктивність та керованість, характерні для бренду Alfa Romeo.


Не пропустіть

Skoda анонсувала випуск нового компактного кросовера (Фото)

Hyundai представила новий седан із 250-сильним двигуном (Фото)

Бренд MG показав новий гібридний автомобіль, який має стати «світовим бестселером»…

Hyundai розпочав дорожні тести оновленого великого кросовера Palisade (Фото)