This version of the page http://te.20minut.ua/allnews (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-23. The original page over time could change.
Всі новини Тернополя за сьогодні - 20 хвилин Тернопіль

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
Міносвіти затвердило календарний план проведення національного мультитесту

Національний мультипредметний тест цього року вступники складатимуть з 14 травня до 25 червня під час основної сесії та з 11 до 19 липня — додаткової. 

У Тернополі жінці видалили 9,5-кілограмову пухлину

Хірурги Тернопілського обласного онкодиспансеру провели успішну операцію з видалення пухлини.

Дрифтував у центрі Тернополя: патрульні розшукали порушника

Патрульні склали на водія протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство), а також евакуювали автомобіль на арештмайданчик для зʼясування всіх обставин.

photo_camera Продають будинки з землею до 5000 доларів: яке недороге житло можна купити у Тернопільській області

Журналісти «20 хвилин» проаналізували оголошення з продажу приватних будинків на Тернопільщині. Дехто готовий продати дім та земельні ділянки менш ніж за 100 000 гривень. Дивіться, де розташовані ці будинки та який вигляд мають!

Читач66
вимерли люди там, тому продають
Паліїв трави на Тернопільщині відправляють у суди і штрафують на 75 тисяч

Незабаром в області стартують весняно-польові роботи. Рятувальників турбує проблема пожеж у природних екосистемах. Про статистику та покарання порушників розповів начальник Головного управління ДСНС у Тернопільській області.

Щомісяця в пожежах на Тернопільщині гинули по двоє людей

У Тернопільській області в 2023 році трапились аж 1072 пожежі. Детальну статистику про загиблих, врятовані життя і матеріальні втрати – читайте у матеріалі «20 хвилин».

Поліція розшукує 48-річного жителя Тернопільщини

У Бережанах розшукують чоловіка, який самовільно покинув психоневрологічний інтернат.

«Політолог» з Тернополя отримав підозру за заперечення збройної агресії рф

У травні минулого року тернополянин спровокував конфлікт у громадському транспорті, переконуючи пасажирів у тому, що розпочата у 2014 році російська агресія є внутрішнім громадянським конфліктом України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

«На щиті» повертається додому захисник Василь Мізерний

Тернопільська громада втратила воїна — Василю Мізерному було 38 років. Вічна пам'ять, шана і слава Герою...

Володимир Данкевич
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ !
Усе село постало за матір, у якої відібрали чотирьох малюків. Бо малих била баба

Старші діти Тетяни зараз у реабілітаційному центрі, молодша Настуня — у Будинку дитини. Мама благає допомогти їй, аби діток повернули  

Юрій Самуляк
Дійсно, якщо мама така ледве не ідеальна то чому не приймала міри ? По роках виходить що вона в Києві нагуляла четверту дитину ! Цікаво, скільки біологічних батьків у цих дітей ??? Якщо чотири то про що це свідчить? Та й навіть два чи три.... Гуляща курва вона ( пробачте за міцне українське слово ).

Дітей безумовно шкода. А дорослих зовсім ні!
Двом інспекторам ДСНС вручили підозру. Як це коментує начальник?

Від листопада 2023 року правоохоронці повідомили про підозру в одержанні хабаря двом працівникам районних управлінь пожежно-рятувальної служби Тернопільщини. З яких районів фігуранти справи, чи звільнили їх з посад та як ситуацію коментує начальник Головного управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей? «20 хвилин» запитали.

Andriy Shkula
Отако, зі сторони: вже було декілька випадків де підлеглих викривають на хабарях. А керівник такий: «серйозно? От скотиняки»… в глибокому осуді, в рішучій рішучості, відсторонено занепокоєний. Сумно це все 🤷🏼‍♀️
Помер радіожурналіст Богдан Бекесевич

Відійшов у вічність тернопільський радіожурналіст Богдан Бекесевич. Понад сорок років він працював у Тернопільській обласній державній телерадіокомпанії.

Ирина Белякова
Царство небесне🙏 Дуже шкода😥 Щирі співчуття рідним...
Як працюють світлофори з аудіосупроводом у Тернополі: перевірили «20 хвилин»

Ще чотири світлофори у Тернополі переобладнали для потреб людей з порушенням зору. Що змінилося та як працюють після оновлення – дізнавалися журналісти «20 хвилин».

Новобудови Тернополя та передмістя: житлові комплекси, котеджі, бізнес- та торгові центри (партнерський проєкт)

Шукаєте новобудову в Тернополі чи передмісті? Наш проект пропонує широкий спектр новобудов на будь-який смак: Житлові комплекси: квартири економ-, комфорт-, бізнес-класу. Котеджі: сучасні та комфортні будинки для вашої сім'ї. Бізнес-центри: офісні приміщення для вашого бізнесу. Торгові центри: комерційні площі для успішного розвитку вашого магазину.

Тіло чоловіка, який зник 6 січня, виявили водолази

На Тернопільщині знайшли тіло зниклого чоловіка: обставини події з'ясовує слідство.  

Нюта ❤️
Меньше треба рибачити по серед річки )
Ще 280 військовослужбовців з Тернополя отримають по 10 000 гривень на спорядження

2,8 млн гривень у Тернополі виділили на одноразову виплату військовослужбовцям.по 10 тисяч гривень.

Чотири світлофори у Тернополі переобладнали у «звукові»

Чотири світлофори у Тернополі переобладнали для потреб людей з порушенням зору. Розташовані вони у різних мікрорайонах міста.

Наталія Хомишин
Гарна  ініціатива,але безпеки то не додає....всі знають,що такий світлофор є по Вул.Микулинецькій, р-н Цукрового заводу, вже дуже  давно,але і до сьогодні залишається одним з найбільших небезпечних пішохідних переходів у місті🤷так як  водії дуже часто порушують правила дорожнього руху і не зважають на світлофор,тут би   камеру з фотофіксацієїю,ото бюджет міста би поповнився
photo_camera У Тернополі потрібна донорська кров для захисників на фронті: «20 хвилин» також долучилися

У Тернопільському обласному центрі служби крові повідомили про потребу у донорської крові для поранених військових Збройних сил України. Як та коли можна здати кров? Про це у матеріалі!

Петро Беріт
Mary Gray перевіряють але смисл здавати якщо кров утилізують?
5 тисяч гривень стипендії отримуватимуть провідні спортсмени Тернополя

Кращі спортсмени Тернополя отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 5000 грн. Рішення прийняв виконком.

Вадим Ковальчук
А списаним військовим по 600 грн в місяць.Ну норм так
Жінка з Борщівщини повелася на обіцянки «військового з Сирії» і втратила понад 140 тисяч гривень

Шахрай представився військовим із Сирії, наобіцяв приіхати до потерпілої і відправити подарунок. У результаті жінка втратила понад 140 тисяч гривень.  

Іра Робак
Дура
Оголосили підозру чоловікові, який виніс тіло матері у валізі в парк

47-річного чоловіка підозрюють у порушенні процедури поховання, а також неналежному ставленні до тіла померлого, що регламентуються законодавством. 

Ігор
Хіба тіло людини могло поміститися в такій малій валізі.
Новий дитсадок планують облаштувати на Микулинецькій

На вул. Микулинецькій у Тернополі планують облаштувати новий дитячий садок. Уже оголошено тендер на відбір підрядника на суму понад 12,3 млн гривень.

На Збаразькому кільці зупинилися тролейбуси

На місце обриву приїхали відповідні служби.

У Тернополі 22 лютого будуть латати ями на дорогах — список вулиць

Ремонтні роботи проведуть на проїжджій частині 12 вулиць Тернополя. Водіїв закликають бути уважними під час руху на проїжджих частинах, де ведуться ремонтні роботи, та дотримуватись Правил дорожнього руху.

гарголь
А там де треба не роблять
Уряд вніс зміни до програми пільгових іпотечних кредитів «єОселя»

У Тернопільській обласній військовій адміністрації розповіли про зміни у програмі «єОселя». Що варто знати? Про це у матеріалі! 

Близькі загиблого Назара Короля просять присвоїти йому звання Героя України: як підписати петицію

Назар Королюк був призваний на військову службу по мобілізації 20 червня 2023 року. З честю та гідністю боронив Україну в Бахмутському районі. Однак під час виконання бойового завдання. Близькі загиблого захисника створили петицію на сайті президанта та просять усіх небайдужих долучитися до підпису. 

Lesia Lukan
Вічна пам'ять, СЛАВА ГЕРОЮ.
22 лютого у Тернополі очікують густий туман: водії та пішоходи – будьте обережні!

У четвер, 22 лютого вночі та вранці у Тернополі та області метеорологи прогнозують туман І рівеня небезпечності, видимістю 200 – 500 м. Водії та пішоходи – будьте уважні на дорогах.

play_circle_filled Бійці 44 окремої артилерійської бригади показали, як знищують ворогів: дивіться відео

Військовослужбовці Тернопільської 44 окремої артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола боронять нашу країну від російських окупантів. Захисники показали, як влучно знищують техніку ворогів. 

Ольга Шляхова
Бережи Боже наших захисників 🙏🙏🙏
photo_camera Вгадай, що означає слово. ТЕСТ на знання старої тернопільської говірки

Що таке "твар", "хантОли" чи "рИгати"? Тест на знання старої тернопільської говірки. Перевірте себе відповівши на кілька запитань та дізнайтесь, чи змогли б ви зрозуміти своїх прабабусь та прадідусів.

Володимир Мазуранчик
Де що згадуючи...
Якщо втратили документи за кордоном і не маєте можливості повернутись в Україну, аби їх відновити

Для оформлення документів потрібне свідоцтво про народження, яке загубилось, а змоги повернутись в Україну, аби взяти дублікат, немає. Що робити? — написав на гарячу лінію «20 хвилин» читач.  Журналісти зібрали інформацію про можливість відновити паспорти, права і свідоцтво про народження, якщо ви перебуваєте за кордоном.

Свіжий випуск

№ 8 від 21 лютого 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up