Новини

18.11.2023

Всеукраїнський День Логіста - єдина наймасштабніша логістична виставка в Україні, яка триватиме 23-24 листопада 2023 року в місті Києві. Цей захід об'єднає ключових гравців логістичної галузі, включаючи представників міжнародних та регіональних логістичних компаній, 3PL операторів, компанії сектору "експрес-доставлення", транспортно-експедиторські компанії, складські оператори, митні брокери та постачальників IT-рішень й обладнання для логістики.

Дізнатися більше
25.10.2023

Переформатування, відновлення і розвиток логістики на форумі 8 листопада 2023 року в Києві 8 листопада 2023 року в Києві лідери галузі транспортної та складської логістики, професіонали і практики, провідні експерти, оператори ринку, постачальники рішень, послуг, спеціального обладнання і інновацій зберуться для комплексної зустрічі на Ukrainian Logistics Forum 2023 «ПЕРЕФОРМАТУВАННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК. Модернізація транспортної і складської логістики та швидка адаптація до критичних умов. Рішення і інновації для оптимізації, безперервності, відновлення і розвитку. Практичний досвід, кейси та напрацювання».

Дізнатися більше
06.06.2023

Минулої п’ятниці у Києві відбувся V Міжнародний Grain Storage Forum ELEVATOR 2023, організований компанією «ПроАгро Груп», Асоціацією елеваторів України та Спілкою «Борошномели України», який став черговою масштабною подією року на вітчизняному аграрному ринку для фахівців зерновиробництва і суміжних галузей. Попередній форум за підсумками минулого року пройшов лише кілька місяців тому і став першим від початку розв’язаної рашистською федерацією повномасштабної війни проти України.

Дізнатися більше
30.05.2023

2 червня ProAgro Group та Асоціація елеваторів вже вп’яте проведуть наймасштабніший у країні форум в галузях зберігання, переробки, логістики і трейдингу сільгосппродукції. Незважаючи на війну та складну економічну ситуацію, аграрний сектор України продовжує працювати і розвиватися. Тисячі фермерів, виробників і переробників зерна, трейдерів та логістів продовжують самовіддано виконувати свою роботу, забезпечуючи продовольчий та економічний тил нашої держави.

Дізнатися більше
04.05.2023

ProAgro та Асоціація елеваторів оголошують перших спікерів Grain Storage Forum ELEVATOR 2023! Вже 2 червня у київському гольф-центрі відбудеться головна подія року зернової та елеваторної галузі України. Ми збираємо разом керівників холдингів, урядовців, фахівців ринку та простих фермерів, щоб обговорити ключові виклики та перспективи аграрного сектору країни.

Дізнатися більше
28.04.2023

8-9 червня в Київ відбудеться наймасштабніша в Україні логістична виставка Запрошуємо Вас та Ваших колег відвідати 8-9 червня в Київ за адресою вул. Берестейська, 40-Б, ВЦ «АККО Інтернешнл», єдину наймасштабнішу в Україні логістичну виставку –ХXVIII День Логіста- Рішення у ланцюгах постачання

Дізнатися більше
16.03.2023

5 квітня 2023 року лідери з транспортної та складської логістики, професіонали і практики, провідні експерти, оператори ринку, постачальники рішень, послуг, спеціального обладнання і інновацій зберуться в Києві.

Дізнатися більше
08.03.2023

Єдина наймасштабніша в Україні логістична виставка –XXVIII День Логіста. Запрошуємо Вас та Ваших колег відвідати 8-9 червня в Київ за адресою вул.Берестейська, 40-Б, ВЦ «АККО Інтернешнл», єдину наймасштабнішу в Україні логістичну виставку –ХXVIII День Логіста

Дізнатися більше
08.03.2023

ProAgro та Асоціація елеваторів оголосили дату Grain Storage Forum ELEVATOR 2023 2 червня у київському гольф-центрі пройде V Міжнародний Grain Storage Forum ELEVATOR 2023 – найбільший в Україні форум в галузі зберігання, переробки, логістики і трейдингу зерна.

Дізнатися більше
08.03.2023

ProAgro та Асоціація елеваторів проведуть серію онлайн-семінарів від компаній-лідерів ринку

Дізнатися більше
08.03.2023

Ефективний бізнес-аналіз в транспортній логістиці з використанням Excel розрахунків" від Kyiv Logistics School

Дізнатися більше
13.02.2023

Grain Storage Forum оголосив повну програму форуму Вже в цю п’ятницю, 17 лютого, у Києві відбудеться Grain Storage Forum ELEVATOR – найбільший форум в Україні в галузі зберігання, переробки, логістики і трейдингу зерна.

Дізнатися більше