This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-22. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

100 доларів за «вирішення питання»: водій намагався відкупитися від штрафу за п'яне водіння

Сотнею доларів житель Озернянської громади хотів відкупитися від відповідальності за керування авто у стані сп’яніння.

На Кременеччині баба жорстоко знущалася над онуками — поліція

Катування кропивою та палкою — подробиці знущань над дитиною на Кременеччині.

Лісника підозрюють в отриманні 90 тисяч хабаря

На Тернопільщині взяли під варту лісника, який обіцяв безперешкодний вивіз лісопродукції за хабар.

Він був йому як батько… Що кажуть у селі, де сусід затовк до смерті літнього чоловіка?

Петра, якого звинувачують у смерті чоловіка, був майже однолітком сина загиблого. Але товаришував зі старшим чоловіком — не раз по-сусідськи виручали і допомагали один одному. Востаннє Зіновія бачили живим, коли із Петром виходив із сільської крамниці. Далі на трасі тіло пенсіонера виявив випадковий водій.

На Чорківщині на узбіччі дороги знайшли мертвого чоловіка

62-річний житель села на Чортківщині помер від численних ударів по тілу, завданих односельцем. Підозрюваного поліцейські взяли під варту.

Пенсіонер, який убив дружину на Різдво, хотів меншого терміну ув’язнення. Що сказав суд?

Олег із дружиною прожили понад 50 років. Дітей у них не було, а останнім часом чоловік ще й доглядав дружину, бо та пересувалась за допомогою ходунців. Як пояснював пенсіонер у суді, що нібито почув, як дружина із племінницями планували запроторити його в психлікарню. Він, розлютившись, вдарив її ззаду пляшкою від шампанського по голові, а потім бив ножем

В Польщі убили Іванну з Тернопільщини, залишивши сиротами трьох дітей, — їм потрібна допомога

Діти просять допомогти із коштами, аби перевезти тіло мами для поховання додому. У них залишилась лише бабуся, і родині ніде взяти потрібну суму, попри допомогу рідних і сусідів. Старшій доньці Софії, якій лише 21, вмить довелось подорослішати. Дівчина хоче взяти під опіку молодших братика і сестричку та опікуватись бабусею. І привезти додому тіло мами, аби поховати на рідній землі. 

Спіймали чоловіка, який викинув валізу із мертвою матір'ю всередині

За результатами проведеного розтину встановлено, що жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності.

Суд відправив тернополянина до тюрми на два роки за побиття поліцейського

Копи оформляли водія на Кривоноса, який порушив правила руху. Чоловік, якого звинуватили згодом у побитті, взагалі ніяк не був причетним до ситуації. Він, перебуваючи напідпитку, вийшов з під’їзду і вирішив втрутитись.  Підійшов, обклав матом всіх, хто були на місці, кричав та вдарив кулаком копа. Згодом вирвав протокол з рук правоохоронця і, зім’явши його, порвав

Житель Тернопільського району заплатив за неіснуючий товар 37 тисяч гривень

На одному із сайтів потерпілий знайшов оголошення про продаж сільськогосподарських тварин.

Свіжий випуск

№ 8 від 21 лютого 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up