This version of the page http://zt.20minut.ua/lyudi (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-09. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Житомир

Люди

play_circle_filled "Головне – ніколи не здаватися": боєць Владислав Молодих 41 добу провів у заваленому підвалі на бойових позиціях. ВІДЕО

Військовослужбовець 71-ї бригади ДШВ Владислав Молодих 41 добу провів відбиваючись від ворога у заваленому підвалі на бойових позиціях.

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

photo_camera play_circle_filled Незламність духу: солдат Михайло Железняк

Отримавши важке поранення під час бою, Михайло Железняк вистояв перед викликом долі та зміг повністю повернутися до повноцінного життя. 

Помер Герой України Володимир Дідківський

Відійшов у вічність Герой України, заслужений працівник сільського господарства України, уродженець села Корнин, що на Житомирщині, Володимир Олександрович Дідківський.

Помер почесний громадян міста Житомир Валентин Острожинський

Про смерть Почесного громадянина Житомира повідомили у міській раді.

Щодо проходження фізичної ідентифікації пенсіонерами Житомирщини та ВПО

У Житомирській області, за інформацією Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, проживає 11395 пенсіонерів.

Віталій Літвінко. Він захищає батьківщину!

Історія українського воїна, який боронить свою країну. 

На Житомирщині є майже 270 вакансій для працівників котелень

У службі зайнятості в наявності 268 вільних робочих місць для працівників, які мають обслуговувати котли, що працюють на твердому паливі, а також вести спостереження за контрольно-вимірювальними приладами, запуском, зупинкою та очищенням котлів. Про це повідомляє Житомирський обласний центр зайнятості. 

Зупинилося серце багаторічного керівника Житомирської філармонії Петра Даценка

Трагічна звістка сколихнула сьогодні всю мистецьку спільноту Житомирської області.

Помер найвідоміший житомирський скульптор Василь Фещенко

24 вересня після важкої хвороби помер найвідоміший український скульптор Василь Фещенко.

Свіжий випуск

№ 2 від 17 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up