This version of the page http://zt.20minut.ua/Malyn (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-08. The original page over time could change.
Малин - 20 хвилин Житомир

Малин

Через аварію на мережі водопостачання у Малині кілька діб немає води: рятувальники забезпечують підвіз технічної води для населення

У Малині від 4 вересня немає води, - повідомляють місцеві ЗМІ. Причиною водної кризи стала поломка насоса, який забезпечував примусову подачу води з водосховища на очисні споруди.

У Малинському водосховищі відбудеться поверхневий скид води: водіїв і пішоходів просять рухатися визначеними маршрутами

Повідомляє Житомирська обласна військова адміністрація.

На Малинщині після дощу з-під землі "виросли" боєприпаси часів минулих війн

10 вересня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила нововиявлені вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Усі боєприпаси знайдено у Малинському районі.

Жителя Малина, підозрюваного у скоєнні умисного вбивства рідної матері, взяли під варту

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителем м. Малин своєї матері (ч.1 ст. 115 КК України). 

У Малині встановлюють 7 тимчасових пунктів пропуску

З 10 квітня на в’їздах та виїздах з міста запрацюють тимчасові пункти пропуску та контролю.

У Малині нічна ДТП з нетверезим водієм забрала життя пасажира автомобіля

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 квітня близько 03:20 у м. Малині. Поліція проводить розслідування.

У Малині син вбив батька

Подія сталась на світанку 8 березня у м. Малині. У результаті раптового конфлікту 27-річний чоловік вдарив свого батька і від отриманого тілесного ушкодження той загинув.

Рейсовий автобус Кривий Ріг – Київ злетів у кювет на Малинщині

На щастя, травмованих немає.

Кутя за автентичним поліським рецептом : як у Садибі Поліського Святого Миколая зустрічатимуть Різдво

У Садибі Поліського Святого Миколая, що у Малинівці Малинського району, на Різдво окрім колядування планують частувати гостей кутею, звареною за стародавнім рецептом.

Корупційні схеми директора найбільшого лісництва Житомирщини – депутата облради. Олександра Павлушенка

Незмінному, з часів Януковича, директору Словечанського держлісгоспу Олександру Павлушенку, по якому відкриті численні кримінальні провадження, завжди вдається виходити сухим із води

Свіжий випуск

№ 2 від 17 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up