This version of the page http://zt.20minut.ua/Novograd-Volynskiy (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-07. The original page over time could change.
Новоград-Волинський - 20 хвилин Житомир

Новоград-Волинський

Одна з сільрад Новоград-Волинського району незаконно здавала в оренду майже 180 кв. м комунального майна – прокуратура заявила позов

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою, з метою захисту інтересів держави, до суду заявлено два позови про визнання недійсними договорів оренди майна комунальної власності загальною площею майже 180 кв. м вартістю понад 220 тис грн та повернення нежитлових приміщень.

У Польщі під час пожежі загинула заробітчанка з Житомирщини

Пожежа сталася у ніч з 4 на 5 жовтня під Варшавою в селі Гурашка в імпровізованому готелі для заробітчан.

Жителям міст Житомира, Коростеня та Бердичева купатися в річках Тетерів, Уж та Гнилоп’ять не рекомендується

Про якість води у водоймах області повідомив обласний лабораторний центр МОЗ України.

У Новоград-Волинському від COVID-19 померла жінка

Жінка 59 років вранці 2 червня поступила у вкрай важкому стані до відділення анестезіології та інтенсивної терапії місцевої лікарні.  

У Новограді-Волинському від парної загорівся будинок

13 травня о 23:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у м. Новоград-Волинський.

У Новограді-Волинському вогнеборці врятували продуктовий магазин, що зайнявся від «буржуйки»

14 квітня о 14:02 до Служби порятунку «101» м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в продуктовому магазині по вул. Миру.

Мер Новограда-Волинського достроково склав повноваження

Пан Весельський сказав, що повертається на роботу в Київ до Національної академії медичних наук України з 10 березня, де працюватиме на посаді заступника керівника.

Поліція розшукує водія, який смертельно травмував 19-річного велосипедиста у Новограді-Волинському

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 лютого близько 18:45 у м. Новограді-Волинському, на перехресті вулиць Житомирської та Рокоссовського.

У жителя області вилучили наркотики

У середу, 13 грудня, працівники поліції виявили поліетиленовий пакет з рослинною масою у 41-річного жителя Новограда-Волинського. За попередніми даними, чоловік зберігав наркотичний засіб – макову соломку. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області.

У Новограді-Волинському чоловік "розгулював" із ... артилерійським снарядом

Вчора, 2 березня, близько 16.30 у райцентрі поліцейські групи швидкого реагування Новоград-Волинського відділу звернули увагу на чоловіка, який ніс у руках підозрілий заржавілий предмет, схожий на артилерійський снаряд. Під час перевірки підозри поліцейських підтвердились і на місце події прибули фахівці вибухотехнічної служби ГУНП, які і знешкодили знахідку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.   

Свіжий випуск

№ 2 від 17 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up