This version of the page http://zt.20minut.ua/rubric_brand_zh (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-06. The original page over time could change.
Народний Бренд - 20 хвилин Житомир

Народний Бренд

photo_camera Кращих нагороджено: у Житомирі відзначили переможців конкурсу “Народний Бренд”

«Народний бренд» – це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який з 2004 проводить «20 хвилин» (ПП «Медіа Ресурс») та RIA Media. 

Переможці визначені — споживачі обрали найкращих в конкурсі “Народний Бренд”

«Народний бренд» – це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який уже 21 рік поспіль проводить газета «20 хвилин» (ПП «Медіа Ресурс») та RIA Media. 

Віддай свій голос в “Народному Бренді” та допоможи ЗСУ

Проголосувавши у конкурсі “Народний Бренд”, ти не тільки підтримуєш найкращі компанії Житомира, а й маєш змогу підтримати наших воїнів ЗСУ, задонативши!

Вони – працюють, платять податки, допомагають ЗСУ, ти – підтримай їх

Триває конкурс «Народний бренд», який цьогоріч змінює свій формат на благодійний.

Реєстрація на конкурс «Народний Бренд» продовжується – поспіши подати заявку

«Народний бренд» – це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який уже 21 рік поспіль проводить газета «20 хвилин» (ПП «Медіа Ресурс») та RIA Media. 

Кращі підприємці Житомира вже реєструються на конкурс «Народний Бренд 2022» – встигніть і ви

Розпочався прийом заявок на участь у конкурсі «Народний Бренд», у якому кращих у різних номінаціях обирають ті, для кого ці товари й послуги призначені, – споживачі.

ЕКО ТАКСІ 7737 – лідер, якому довіряють. Служба таксі вдруге стала переможцем у конкурсі «Народний бренд»

Нещодавно відбулась церемонія вручення відзнак переможцям конкурсу “Народний бренд”. За його умовами,  житомиряни впродовж двох місяців відзначали своїх фаворитів у 48 заявлених номінаціях.

photo_camera Споживачі обрали – «20 хвилин» нагородили: у Житомирі урочисто відзначили переможців конкурсу «Народний бренд 2021»

Житомиряни визначили, а газета «20 хвилин» і компанія ПП «Медіа Ресурс» під час святкової церемонії вручили відзнаки кращим представникам бізнесу 2021-го року і подяки партнерам заходу.

Кращих обрано: у Житомирі визначили переможців конкурсу «Народний Бренд 2021»

Завершилося голосування у конкурсі «Народний Бренд», у якому всі бажаючі змогли висловити свою симпатію до улюблених брендів і підприємств і обрати кращих з них. Організатором конкурсу, який проходить під девізом «Ви вибираєте – ми нагороджуємо!», у Житомирі традиційно є газета «20 хвилин Житомир» і компанія ПП «Медіа Ресурс». 

Підходить до завершення голосування у конкурсі «Народний бренд – 2021»! Встигни підтримати кращих!

13 грудня - останній день, коли буде можливість проголосувати в конкурсі «Народний бренд – 2021».

Свіжий випуск

№ 2 від 17 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up