This version of the page http://zt.20minut.ua/eurointegration (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-06. The original page over time could change.
Євроінтеграція - 20 хвилин Житомир

Євроінтеграція

Шлях до ЄС: Євроінтеграція України крок за кроком

Учора лідери Європейського Союзу погодилися розпочати переговори про вступ України до Співдружності. Це історична перемога, до якої Україна пройшла довгий шлях з 2014 року, коли було підписано політичну й економічні частини Угоди про асоціацію. 

photo_camera Дуже хочеться додому – але нікуди повертатися

Війна докорінно змінила життя нашої героїні, як і багатьох українців, які були змушені покинути рідні домівки, улюблені роботи, рідних і друзів.

photo_camera Сучасна європейська бібліотека – інтерактивна територія для спілкування і креативу

Цьогоріч Житомирська обласна бібіліотека для дітей та юнацтва стала ініціатором, а також долучилася до низки заходів, що популяризують Україну у Європі і чітко вказують, куди ми прямуємо.

photo_camera У Житомирі завдяки проєкту ПРООН і ЄС відновлено два ліцеї, які постраждали від війни

У двох навчальних закладах Житомира завершилися відновлювальні роботи в межах проєкту ПРООН «Відновлення інфраструктури в постраждалих від війни регіонах України» (ECHO4SCHOOLS-UA: Build Back Better). 

photo_camera play_circle_filled З Україною в серці - підтримка дітей Естонією

Посольство Естонії у Франції підтримало Україну, організувавши благодійний захід, який пройшов у форматі аукціону. Лотами були малюнки українських дітей, намальовані під час конкурсу «З Україною в серці», який відбувся на початку цього року.

Без фахівців з проєктного менеджменту грошей і допомоги можна не дочекатися

Минулої суботи, 11 листопада 2023-го року, на території Хорошівської громади пройшов Другий форум громад Житомирщини.

Старт програми Жана Моне в Житомирі

Житомирський державний університет імені Івана Франка за підтримки Європейського Союзу розпочав проєкт “Європейська інтеграція та Україна: історична пам`ять та міграційні виклики”.  

1000 українок зможуть пройти безоплатне навчання від Projector Foundation за підтримки Європейського Союзу

1000 українських жінок, які вимушено виїхали через війну за кордон, або є внутрішніми переселенками, зможуть пройти безоплатне навчання у сфері креативних та IT-індустрій.

photo_camera У Житомирі приймали Надзвичайного і Повноважного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні

Сьогодні Житомирщину відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартін ЄҐЕРЕМ.

Завдяки міжнародному проєкту Романівська лікарня отримує сучасне реабілітаційне обладнання

Масажний трисекційний стіл з електропідйомом СМЕ-1, тренажер для кінезітерапії МТБ-4 та парамобіль зі статично-динамічним модулем надійдуть лікарні Романівської громади.

Свіжий випуск

№ 2 від 17 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up