This version of the page http://zt.20minut.ua/Khmilnyk (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-02-06. The original page over time could change.
Хмільник - 20 хвилин Вінниця

Хмільник

photo_camera У Хмільнику жінка катувала свого 12-річного сина — била, мучила та садила на ланцюг

Жахливий злочин стався у Хмільнику. Там мати катувала неповнолітнього сина. Слідчі зібрали усі докази та детально розповіли, як мати знущалася зі своєї дитини.

«Вилив отруту на наші голови». Уже восьмеро людей в лікарні, наймолодшому з них 10 років

Отруєння дорослих і дітей зафіксовано у Широкій Греблі, що біля Хмільника. Їх госпіталізували після того, як фермер з дрона обробив поле. Як все відбувалося, дізнався журналіст «20 хвилин».

У Хмільнику під колеса легковика потрапив 14-річний хлопець

Відомо, що хлопець переходив дорогу не за правилами. Нині він у лікарні. Нагадуємо, як стати пішоходам помітними у ночі, аби оминути біди.

У Хмільнику з річки дістали тіло 20-річної дівчини. Що відомо

До редакції надійшло два повідомлення з Хмільника. Повідомляли про виявлені два тіла молодих дівчат. Ми перевірили цю інформацію та з'ясували деталі.

Без газу тисячі осель. У Хмільнику невідомі перекрили засувки на газопроводі

Хуліганські дії залишили тисячі людей без газу. Окрім того, невідомі пошкодили одну із засувок, чим спричинили витік газу.

Дельфінів з Хмільника Лілу й Аделіну по $100000 кожен випустили в море? Такий висновок слідчого

Несподіване продовження історії з дельфінами, яких чотири роки тому вивезли з Хмільника. Завершено досудове розслідування з розшуку зниклих тварин з Червоної книги. Факт крадіжки не встановлений, справу закрито. Де дельфіни? «Активісти випустили в Чорне море», - так записано у постанові. Зовсім іншої думки колишній орендар дельфінів.

Розбійник відбивався сапою від прибиральниць, які відбирали у нього свою сумку

У Хмільнику нетверезий молодий чоловік напав на комунальницю. У жінки він відібрав сумку, а коли вона хотіла забрати її назад — отримала сапою по голові.

З лікарні Хмільника «втік» пацієнт з підозрою на COVID-19

Минулої доби стало відомо, що у Хмільнику шукають пацієнта з підозрою на коронавірус. Говорилося і про інше захворювання — відкриту форму туберкульозу.

Ловець зубрів: «Заманити у пастку самців простіше, вони «безбашенні», самки – обережні...»

Володимир Ткач з Хмільника брав участь у вилові і переселенні 27-ми зубрів Саме стільки червонокнижних тварин переселили з Вінниччини до інших областей держави за десять років Вага окремих доходила до тонни  Як  все відбувається, дізнавався журналіст RIA

У Хмільнику депутат направив зброю на чоловіка, змусив лягти на землю та побив його

Минулої доби у Хмільнику від рук депутата постраждав місцевий житель. Потерпілий звернувся за допомогою до поліції, але все виявилося не так просто.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up