This version of the page http://ukd.com.ua/ (195.201.195.158) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-30. The original page over time could change.
УкрКлінДім – Клінінгова компанія

Головна

Без вихідних
Пн. – Нд. 9:00 – 21:00

Де ми знаходимося
м. Київ вул. Вереснева 26, Офіс 14

Проф. підготовка
Акуратність і порядність

Професійне прибирання приміщень

На те, щоб завоювати довіру, нам знадобилося 8 років. Ми змогли пояснити нашим споживачам, чому їм вигідно замовляти послуги у нас.

Чому обирають нас

Наша компанія успішно працює на ринку клінінгових послуг України більше 8 років.

Наша головна турбота не просто знищувати бруд будь-яких видів, а
підтримувати чистоту і забезпечувати своїм замовникам комфортні умови
для відпочинку і роботи.

Наші переваги
Щоб повною мірою оцінити переваги співпраці з клінінгової компанією УКРКЛІНДІМ, достатньо хоча б одного разу скористатися нашими послугами. Наша клінінгова компанія пропонує комплексні послуги в широкому асортименті в області прибирання житлових, виробничих, складських та офісних приміщень.
Акуратність і порядність
Ви можете бути спокійні навіть за самі делікатні й дорогі поверхні, тому що Ми делікатно впораємося з будь-якою плямою. Ми завжди уважно і з повагою ставимося до вимог наших клієнтів , тому при укладенні договору на надання клінінгових послуг ви можемо скласти індивідуальне угоду з урахуванням всіх особливостей об'єкта і побажань замовника.
Участь у семінарах
Постійне участь у семінарах, виставках та вивчення досвіду роботи провідних європейських клінінгових компаній дає нам можливість використовувати сучасні технології догляду за приміщеннями, дозволяє бути в перших рядах операторів, надаючи якісні клінінгові послуги. За нашими плечима залишилися вже мільйони чистих квадратних метрів площ в міських квартирах і заміських будинках , на підприємствах та в офісах.
Проф. підготовка
Всі наші співробітники пройшли спеціальну професійну підготовку і досконало вивчили сучасні методики в області клінінгу.
Прибирання приміщень будь-якого типу
Постійна практика дозволила нам розробити власні ефективні прийоми збирання, що підвищує інтенсивність нашої діяльності і гарантує високу якість результату. На сьогоднішній день ми вирішуємо всі питання, пов'язані з професійною комплексної прибиранням приміщень будь-якого типу і будь-якої складності: від прибирання квартир, офісів, котеджів до виробничих приміщень.
Обладнання
Все обладнання, миючі, чистячі та дезінфікуючі засоби, виробництва Швеції, Німеччини мають всі необхідні сертифікати та допущені до застосування на території України.

Відгуки клієнтів

Добридень! Хочу висловити подяку за якісно виконане генеральне прибирання квартири. Хотів би відзначити лояльність цін на послуги.
Геннадій Петрович
Генеральне прибирання квартири (120 кв.м.)
Я користуюся послугами вашої клінінгової компанії протягом 2-х років. Хочу сказати спасибі за якісне виконання прибирання мого будинку. Окреме спасибі бригадиру Тетяні.
Наталія Петрівна (м.Буча)
Прибирання заміського будинку
Викликав бригаду для мийки вікон після ремонтних робіт. Хлопці зі своїм завданням впоралися, вимили всі вікна до блиску. Правда процес трохи затягнувся (до 20:00) але вікна були дійсно дуже брудні. Персональне спасибі Максиму і Олександру.
Михайло Петрович
Миття вікон в квартирі
Хочу висловити подяку за проведену прибирання в нашому офісі (280 м2). Працівники Вашої компанії виконали всю роботу ретельно і акуратно. Величезне дякую. З повагою, Олена.
Олена (м.Київ)
Генеральне прибирання офісу

Наші клієнти:

Copyright © 2020 УкрКлінДім

Головна Про компанію Послуги Статті Прайс Контакти