This version of the page http://horo.meta.ua/dream/cemetery/ (104.22.65.144) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-24. The original page over time could change.
Сонник Кладовище ⇒ До чого сниться кладовище тлумачення, значення сну
  • новини
  • спорт
  • фінанси
  • шоубіз
  • погода
  • пошта
  • карти
  • тв-програма
ua ru

До чого сниться Кладовище: значення сну та тлумачення за сонником

Кладовище сниться залежно від психологічного стану людини і може бути пов'язане з подіями, які передували цьому. Наприклад, втрата близької людини надовго осідає в її пам'яті та залишає відбиток на психоемоційному стані, закладаючись у підсвідомості. Вона ж має властивості творити чудеса з розумом, особливо уві сні.

Наснився гарний цвинтар

Красивий і акуратний цвинтар, який до того ж ще й доглянутий, вказує на те, що незабаром хтось вилікується від важкої недуги. Доглянутий надгробок з гарним пам'ятником теж оповідає про кар'єрний ріст, премію або підвищення зарплати. Занедбаний цвинтар обіцяє самотність.

Якщо уві сні ви шукали могилу близької людини або родича, це означає невизначеність, а також планування або вже готовність кардинально змінити щось у житті.

Читаєте написи на надгробку - це пророкує появу відданих і надійних друзів.

Якщо людина уві сні стоїть осторонь, не перетинаючи межу цвинтаря - це суперечливий сон. Він може передбачити загибель когось із близьких, каяття, відчай. Інше значення здатне сказати про приємне побачення, за яким слідуватимуть міцні та щасливі стосунки.

Гуляти уві сні серед могил

Гуляєте одні серед могил, то, з одного боку, це показує тугу і самотність (можливо, майбутню), а з іншого - прихильність начальства і добру славу серед товаришів.

Наснилася розрита могила

Якщо уві сні ви стоїте перед свіжою могилою або навіть розритою - це обіцяє важкі хвороби і серйозні нещастя. Падати в неї - до ворогів і небезпеки. Побачити ж себе в ній - до успіху і хороших звісток, а також до прибутку і професійного зростання.

Побачити в такому місці дитину або кількох дітей - до довголіття або одужання.

Якщо той, кому це сниться, збирає цукерки або присутній на поминках, - доля обіцяє йому фінансове благополуччя, дорогий подарунок або легкий додатковий дохід.

Популярні сновидіння