This version of the page http://te.20minut.ua/Podorozhi (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-21. The original page over time could change.
Подорожі у Тернополі й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Подорожі

У Кореї стартували IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри: Тернопільщину на змаганнях представляють 7 спортсменів

Змагання триватимуть до 1 лютого.

Кордон із Польщею повністю розблокований

Мінінфраструктури Польщі підписало угоду з організаторами блокади.

Тернопільська студентка виборола золото на змаганнях у Хорватії

Аліна Філіпович змагалася на турнірі з боротьби у ваговій категорії до 59 кг.

play_circle_filled Створили 3D-візуалізацію частини Троїцького замкового костелу в Бережанах

У Бережанах в рамках проєкту «PFISTER ART: Бережанська спадщина» створили 3D-ролик, де можна побачити, як у минулому виглядала частина Троїцького замкового костелу.

Безпечні і ні: які змії є на Тернопільщині (ІНФОГРАФІКА)

П'ять видів змій і один вид безногої ящірки, подібної на змію, поширені у Тернопільській області. Зазвичай змії не кусають без причини. Їх до цього потрібно змусити: поставити у безвихідь, спонукати до захисту свого життя, каже герпетолог.

photo_camera Сплави Дністром на Тернопільщині відкриють на початку літа. Які маршрути пропонують

Рада оборони Тернопільської області надала згоду на проведення сплавів річкою Дністер. Коли почнуться екскурсії і які маршрути діятимуть?

photo_camera Квітка сонця золотом зоріє у «Медоборах»

У заповіднику «Медобори» зацвіла рідкісна квітка горицвіт, яка занесена до Червоної книги.

photo_camera На фотокамеру заповідника «Медобори» позували унікальні тварини

Природний заповідник «Медобори» розташований у межах Гусятинського та Підволочиського районів Тернопільської області. На його території зберігаються унікальні природні комплекси, генофонд неймовірного рослинного і тваринного світу. Працівники заповідника поділились цікавими фото жителів природоохоронної зони.

Тернополян та гостей міста запрошують на пішохідні екскурсії

Туристично-інформаційний центр Тернополя у квітні запрошує всіх бажаючих на пішохідні екскурсії  містом.

photo_camera Місця для купання на Тернопільщині: офіційні та улюблені водойми влітку (ФОТОПІДБІРКА)

На Тернопільщину знову прийшла спека. У таку погоду хочеться охолодитися та скупатися. Хтось захоче ще й порибалити у затінку. Чи є офіційно дозволені місця для купання в області, де вони? Які водойми найбільш облюбовані мешканцями? Читайте та дізнавайтесь ТОП місць для купання та відпочинку біля водойм.

Свіжий випуск

№ 3 від 17 січня 2024

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up