This version of the page http://poltava.vakansii.ua/resume_add (91.234.35.249) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-20. The original page over time could change.
Додати резюме на Vakansii.ua. Пошук роботи в Україні
Додати вакансію Додати резюме

Додати резюме

Робота в Полтаві.


Проект Vakansii.ua орієнтований суто на активних шукачів, які вважають за краще шукати роботу з комфортом і в мінімальні терміни.


Vakansii.ua входить до групи сайтів Jobs.ua – одного з провідних порталів з працевлаштування і освіти в Україні. Це забезпечує великий потік свіжих вакансій від кращих працедавців України по всіх спеціальностях.

Оскільки база оголошень про відкриті позиції для проектів Jobs.ua і Vakansii.ua є загальною, а даний ресурс орієнтований тільки на шукачів, ми пропонуємо розмістити Ваше резюме безпосередньо в базу порталу Jobs.ua – проекту, аудиторія якого наполовину складається з менеджерів по персоналу і рекрутерів.

Для розміщення резюме Ви можете заповнити стандартну форму додавання або зареєструватися як шукач. Реєстрація дозволить заощадити час на постійному оновленні дати резюме, а також дасть можливість управляти вже розміщеним оголошенням.

Додатковим плюсом особистого кабінету шукача є підписка на розсилку свіжих вакансій провідних роботодавців, які шукають співробітників у Вашій сфері діяльності.

Який би з варіантів розміщення резюме Ви не вибрали, не забувайте про головне:
  • чим більше інформації про себе Ви вкажете в резюме, тим більше HR-менеджерів ним зацікавляться
  • за статистикою, на резюме, в яких вказаний бажаний рівень заробітної плати, приходить в 3 рази більше пропозицій від працедавців.

Реєстрація на Jobs.ua →

Додати резюме на Jobs.ua →
         

Наши проекты:

работа в Киеве и Украине на Jobs.ua еженедельник "Пропоную Роботу" на Pro-robotu.ua срочно требуются на Srochno.ua вакансии в Украине на vakansii.ua
резюме в Украине на Resume.ua тренинги в Украине на Training.ua аренда залов в Украине на ArendaZala.com.ua должностные инструкции на Profi.ua


© 2008-2017 ООО «Работа Плюс»
Все права защищены в соответствии с действующим законодательством Украины. При использовании материалов, которые относятся к тематике "Работа" или "Работа в Киеве" сайта vakansii.ua гиперссылка на данный ресурс обязательна. Администрация может не разделять точку зрения авторов информационных материалов про поиск работы и не несет ответственности за размещаемую пользователями в тексте вакансии или резюме информацию.