This version of the page http://www.0462.ua/info/about (172.67.212.181) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-19. The original page over time could change.
0

ПРО НАС

Сайт Чернігова 0462.ua існує з 2013 року. Наповненням та керуванням сайту займається Чернігівська Медіа Група за договором франчайзингу з компанією CitySites. Головні розділи сайту, які мають велику популярність серед читачів: місцеві новини, довідник підприємств, афіша. Редактор сайту 0462.ua – Сергій Кіріченко.

Сьогодні сайт 0462.ua входить до ТОП відвідуваних новинних сайтів Чернігова. На місяць наш ресурс відвідують понад 200 тисяч користувачів. Тут можна знайти актуальні новини про події міста, історичні спецпроекти, політичну аналітику, життєві історії чернігівців, захоплюючі тести. Також сайт має популярні сторінки в соціальних мережах Facebook та Instagram з великою кількістю передплатників та охопленням:

- https://www.facebook.com/chernihiv0462/ 

- https://www.instagram.com/chernihiv_news_0462.ua/ 

Сайт 0462.ua єдиний серед чернігівських інформаційних сайтів, який має свій додаток у Play Market та AppStore. Для його завантаження використовуйте у рядку пошуку ключову фразу: City Life.

На сайті працюють рекламні менеджери, які допомагають партнерам цікаво розповісти про свій продукт та донести інформацію про нього до потрібної аудиторії. Залежно від потреб рекламодавця ми порадимо та зробимо під ключ будь-які формати реклами: банери, рекламні статті, сторінку партнера у довіднику, спецпроект чи нативну статтю, а також рекламу на сторінці сайту у Facebook та Instagram.

Сайт 0462.ua не належить жодним політичним партіям, олігархічним групам та живе за рахунок реклами. Тому 0462.ua може висвітлювати теми та питання, які не можуть порушувати підвладні бізнесменам та політикам ЗМІ.