This version of the page http://www.nibulon.com/data/sudnobuduvannya/kadri.html (91.200.60.83) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-13. The original page over time could change.
Кадри

Новини компанії

Подбаймо про кібербезпеку разом

Читати далі
  • 198

«НІБУЛОН» придбав новий автомобіль екстреної швидкої медичної допомоги Volkswagen Crafter для безпечної роботи своїх демайнерів

Читати далі
  • 244

Гордість «НІБУЛОНу» 2023

Читати далі
  • 1723

Кадри

На сьогодні на ССЗ «НІБУЛОН» працює більше 700 кваліфікованих робітників, які мають досвід праці на провідних суднобудівних підприємствах світу.

На території заводу діє ліцензований навчальний центр, який займається професійно-технічним навчанням, перепідготовкою, підвищенням кваліфікації з видачею документів державного зразка за такими основними суднобудівними спеціальностями:

– складальник-добудовник судновий;

– складальник корпусів металевих суден;

– фрезерувальник;

– токар;

– слюсар-монтажник судновий;

– слюсар-ремонтник судновий;

– електрозварник на автоматичних

та напівавтоматичних машинах;

– електрогазозварник;

– газорізальник;

– cлюсар із складання металевих конструкцій;

– згинальник судновий;

– слюсар з ремонту сільськогосподарських машин;

– слюсар з експлуатації та ремонту

газового електроустаткування;

– трубопровідник судновий;

– трубозгинальник судновий;

– стропальник;

– машиніст крана (кранівник).

У навчальному центрі робітники безкоштовно та без відриву від виробництва за індивідуальною та груповою формами навчання підвищують свій кваліфікаційний рівень, при цьому обов’язково проходять навчання з питань охорони праці.

Працівники згідно з індивідуальним планом проходять спочатку теоретичне, а потім професійнопрактичне навчання із закріпленими за ними висококваліфікованими інструкторами – фахівцями компанії «НІБУЛОН».

На сьогодні вже більше 700 працівників підвищили свою кваліфікацію, пройшли перепідготовку та отримали документи державного зразка.

У 2019 році навчальний центр успішно пройшов державну атестацію навчальних закладів різних типів і форм власності, чим підтвердив високий рівень кваліфікації.

Контактна інформація навчального центру:
E-mail: mykhailychenko@nibulon.com.ua
т./факс: (0512) 67 52 58

Прочитали: [5017]

Новини компанії

Подбаймо про кібербезпеку разом

Читати далі
  • 198

«НІБУЛОН» придбав новий автомобіль екстреної швидкої медичної допомоги Volkswagen Crafter для безпечної роботи своїх демайнерів

Читати далі
  • 244
  • Телефон

    +38 (0512) 37-23-44

    +38 (0512) 58-04-04

  • Email

    mail1@nibulon.com.ua

    mail3@nibulon.com.ua

  • Звернутись на лінію довіри
  • Facebook

    Linkedin

    Youtube

Усі права захищені © 2024 ТОВ СП «НІБУЛОН»

ТОВ СП «НІБУЛОН» володіє авторськими правами на матеріали (тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, скріншоти, скан-копії, відео, аудіо тощо), які розміщені на вебсторінках його вебсайту (nibulon.com), якщо не зазначено інше.
Під час використання матеріалів, розміщених на вебсторінках вебсайту ТОВ СП «НІБУЛОН» (nibulon.com), обов`язковим є зазначення прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання безпосередньо на nibulon.com. Посилання має бути розміщене незалежно від повного чи часткового використання матеріалів.