This version of the page http://zt.20minut.ua/Korosten (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-04. The original page over time could change.
Коростень - 20 хвилин Житомир

Коростень

photo_camera У Коростені відремонтували військово-історичний комплекс "Скеля", пошкоджений авіаударом у березні минулого року

В Коростені відремонтували військово-історичний комплекс "Скеля", пошкоджений під час авіаударів армії РФ шостого березня 2022 року. На ремонт витратили 350 тисяч гривень, розповів Суспільному Житомир Коростенський міський голова Володимир Москаленко.

Як живе в умовах російської агресії Коростень, розповів його міський голова

З початку російської агресії місто Коростень, розташоване неподалік білоруського кордону,  зазнало ударів ворожої авіації та артилерії і стало оборонним рубежем для всієї Житомирщини.

Військовому з Коростеня під час бомбардування дружина народила другого сина: надихаюча історія

Зворушливу історію розповіли в МВС України.

Увага! Допоможіть у пошуках 14-річного Даніїла Романюка

У місті Коростені рідні та поліція розшукують 14-річного Даніїла Романюка, кий зник напередодні увечері, - пише "Коростень today".  

У Коростені у водоймі знайшли тіло зниклого незадовго до того хлопця

Увечері, 25 травня, у Коростені в мікрорайоні Бровар було виявлене тіло Сергія Тищенка, якого декілька днів розшукували рідні.  

Біля Коростеня знайшли тіло зниклої напередодні жінки

Поблизу Коростеня, вигулюючи собаку в лісосмузі, місцевий житель натрапив на тіло жінки.

play_circle_filled Талановитий співак з Житомирщини потребує підтримки у голосуванні, щоб виступити на ATLAS WEEKEND

Для того, щоб співак з Коростеня Богдан Муха виступив на популярному світовому фестивалі ATLAS WEEKEND, потрібно лише поставити лайк. 

Старший водій 8-ї пожежно-рятувальної частини Олег Кривошиєнко став гордістю міста м. Коростень

26 лютого у м. Коростень відзначили містян, які визнані кращими у 2020 році та стали переможцями у міському рейтингу «Гордість міста – 2020». 

Жителям міст Житомира, Коростеня та Бердичева купатися в річках Тетерів, Уж та Гнилоп’ять не рекомендується

Про якість води у водоймах області повідомив обласний лабораторний центр МОЗ України.

З річки Уж у Коростені рятувальники дістали потопельника

Його особу наразі встановлюють.

Свіжий випуск

№ 47 від 27 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up