This version of the page http://yur-gazeta.com/ (193.200.173.213) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-04. The original page over time could change.
Юридична газета – онлайн версія
    • Зареєструватись
    • Увійти

Ukrainian Women in Law 2023. Жіноче лідерство — сила в єдності

Наша ідея та задача — насамперед підтримати жінок-юристок, які під час цієї руйнівної війни готові впроваджувати зміни в Україні та стали її міцним тилом. По-друге, дослідити, як змінилося жіноче лідерство у професії після 24 лютого 2022 року, визначити, що зараз об’єднує жінок, надає сили та тримає на ногах. Юристки відповідають за свої команди, допомагають ЗСУ, біженцям, волонтерять, закуповують продукти, ліки та військове спорядження на фронт, потужно представляють Україну на міжнародних майданчиках та в міжнародних судах — роблять все можливе і неможливе, щоб країна вистояла та перемогла.

TOP-30 Under 30 Lawyers — 2023. Спецпроєкт «Юридичної Газети»

У межах проєкту «Вибір клієнта. 100 кращих юристів України — 2023» юридичні компанії рекомендували своїх молодих і талановитих представників для позиціонування в номінації TOP-30 Under 30 Lawyers.

Вибір клієнта. ТОП-100 юристів України 2023. Юридична спільнота — це насамперед люди

«Вибір клієнта. ТОП-100 юристів України» — щорічний (з 2006 року) національний ренкінг, який проводиться шляхом опитування корпоративних юристів (відгуки клієнтів) і юридичних компаній. Цьогоріч голосувати можна було протягом жовтня-грудня 2023-го. У дослідженні юристи номінувалися у 30 практиках. Анкета була розміщена на сайті «Юридичної Газети», і кожен міг висловити свої думки та віддати голос за власного кандидата. Ранжування відбувалося за критеріями найбільшої кількості голосів, отриманих у процесі опитування, та крос-рекомендацій колег за вказаними практиками. Також у межах рейтингу ТОП-100 «Юридична Газета» презентує лідерів практик у відповідних сферах права, які були визначені за результатами опитування. Рейтинг складено за підсумками 2023 року.

Правова аналітика

Новини