This version of the page http://zt.20minut.ua/Sport (172.67.164.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2024-01-03. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Житомир

Спорт

Президент України призначив державні стипендії спортсменам Житомирщини

Відповідно Указу Президента України №839/2023 «Про призначення стипендій Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів», стипендії призначено:

photo_camera Житомирські спортсменки привезли з Латвії золото і срібло

10-12 листопада у Латвії відбувався Чемпіонат Світу з комбат дзю-дзюцу. В латвійському Даугавпілсі змагались учасники з 26 країн світу. Це 620 спортсменів.

Для ФК "Полісся" збудують новий стадіон на 10 000 глядачів з кіберареною

Власник мережі маркетів АТБ і президент житомирського футбольного клубу «Полісся» Геннадій Буткевич планує збудувати в Житомирі новий стадіон на 10 000 глядачів. 

photo_camera Спортсмени Житомирщини отримали нагороди на змаганнях з кіокушинкай карате

9-10 грудня у Вінниці відбулися комплексні змагання з кіокушинкай карате, а саме: Чемпіонат України серед ветеранів старше 35 та 45 років, Кубок України серед дорослих та Всеукраїнський турнір серед юніорів та юнаків.

Гімнастки з Житомира стали призерками турніру з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023»

З 1 по 3 грудня у місті Вінниця відбувся відкритий турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023», що став втіленням свята грації та краси у різдвяній атмосфері.

Лука Нетяга виборов золоту медаль на відкритому чемпіонаті України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху

Житель Житомирщини Лука Нетяга виборов золоту медаль на відкритому чемпіонаті України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху, який відбувся у Тернополі.

photo_camera Житомирянам, які виступали на Чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон» в Таїланді, вручили грошові сертифікати

В міській раді вручили грошові сертифікати спортсменам м. Житомира, які виступали в складі збірної України на Чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон» в Таїланді.

Житомирянин виборов бронзову медаль на Кубку України

Днями відбувся Кубок України серед юніорів U-20 з греко-римської боротьби, де молоді спортсмени показали свої навички та витримку.

photo_camera Гімнастки Житомирщини вибороли призові місця у всеукраїнському турнірі «NOCAUT CUP 2023»

40 вихованок відділення художньої гімнастики ЖО ДЮСШ « Динамівець» 17-19 листопада взяли участь у всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «NOCAUT CUP 2023» у Вінниці.

photo_camera Житомирська міська рада та футбольний клуб «Полісся» підписали меморандум про співпрацю

Про це повідомили у міській раді.

Свіжий випуск

№ 46 від 20 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up