This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-19. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

У яких громадах Тернопільщини буде новорічна ялинка, а де від неї відмовились? Інфографіка

Традиційно з нагоди зимових свят на Тернопільщині встановлювали та відкривали ялинки. У кожній з громад області цьогоріч по-різному віднеслись до новорічного дерева. В кількох містах, як ось Тернопіль, ялинки вже прикрасили, у деяких – вигадали альтернативу або ще вагаються. В інших громадах вирішили – святкування не на часі, тому ялинки не буде.

Стоматології Тернополя: знайдіть найкращу клініку для себе (партнерський проєкт)

У Тернополі працює безліч стоматологічних клінік, тому вибрати найкращу, для себе, може бути непросто. Цей проєкт буде корисним для всіх, хто шукає стоматологічну клініку в Тернополі. Він допоможе вам знайти клініку, яка відповідає вашим потребам і бюджету.

Скільки коштує орендувати квартиру на Новий рік у Тернополі й Карпатах? Ми дізнались

Ми дізнались, скільки коштує добова оренда помешкання в Тернополі на 31 грудня. Чи є вільні варіанти та чи не «накручують» ціни орендодавці?   А також поцікавились, чи легко забронювати житло на добу в Карпатах, адже ця локація найпопулярніша у зимовий сезон.

Понад 70 мільйонів виплатили працівникам ОВА за рік війни. А чому мовчать Труш і його заступники?

За перший рік війни на зарплати працівників 21 підрозділу Тернопільської ОВА виділили понад 71 мільйон гривень. А хто отримав решту – ще 5 мільйонів? «20 хвилин» мають відповіді на запити від усіх структурних підрозділів ОВА. Окрім керівництва, бо те і далі ігнорує запитання журналістів. Розповідаємо, скільки працівників там є та які суми одержали у 2022 році. Здійснено за підтримки Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» у рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

Автодилери Тернополя: автомобілі в наявності та під замовлення (партнерський проєкт)

Шукаєте авто у Тернополі? Тоді обов'язково ознайомтеся з нашим оглядом автодилерів. У проєкті ми розповідаємо про найпопулярніші автосалони міста, а також про їхні пропозиції та послуги.

Програма обміну лампочок: як зараз працює на Тернопільщині та хто може нею скористатись?

З 30 січня у Тернопільській області діє програма обміну старих лампочок на нові енергоощадні. Спочатку скористатись нею могли тільки громадяни, але з червня проєкт розширили і на заклади та установи. Про нові зміни, як наразі працює програма в області, хто та де може отримати LED-лампочки – розповідаємо у матеріалі. А також даємо відповіді на кілька поширених запитань від читачів. Здійснено за підтримки Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» у рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

Де у Тернополі є коворкінги з безперебійним світлом та інтернетом: адреси

Під час війни стали популярними коворкінги – комфортні простори, де можна орендувати робоче місце. Попитом вони користувались, коли вимикали світло восени-взимку 2022 року. Цьогоріч також прогнозують можливі блекаути. «20 хвилин» дізнались, чи є у Тернополі коворкінги, де можна попрацювати з безперебійною електроенергією та Інтернетом.

Де у Тернополі можна здати використані батарейки? Ми дізнались

На корпусі будь-якої батарейки є міні-зображення перекресленого сміттєвого контейнера. Це означає, що викидати її у смітник не можна. Батарейки містять різні агресивні кислоти, ртуть і свинець. При розкладанні вони забруднюють ґрунт, отруюють воду та повітря. Куди у Тернополі принести використані батарейки? Розповідаємо!

А якщо блекаут: чи будуть на Тернопільщині світло, вода і тепло

Журналісти «20 хвилин» дізналися, як місцева влада готує Тернопіль та область до можливих блекаутів. Розповідаємо про реальні кроки, які вже зробили.

Де купити сучасні, стильні та якісні меблі у Тернополі (партнерський проєкт)

Меблі є невід'ємною частиною будь-якого інтер'єру. Вони створюють атмосферу комфорту та затишку, а також відображають індивідуальність господаря. У Тернополі є безліч магазинів меблів, які пропонують широкий вибір сучасних, стильних та якісних меблів.

Свіжий випуск

№ 50 від 13 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up