This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-19. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

Поділ майна осіб, які проживають у фактичних шлюбних відносинах.

Поділ майна осіб, які проживають у фактичних шлюбних відносинах.

На Тернопільщині є вільні робочі місця для підсобників, двірників, прибиральників

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості зараз зареєстровано 87 вакансій підсобника, двірника, прибиральника. Найбільше можуть заробити підсобні робітники - 15 тис. грн та прибиральники службових приміщень – 10 тис. грн. на місяць

Тумба під умивальник Троянда 80 з раковиною та мармуровою стільницею

Тумба Роза 80 з раковиною та мармуровою стільницею Показники Основні атрибути Країна виробник Україна Основний колір Білий,слонова кістка, коричневий Додатковий колір Патина золото Стан Нове Склад комплекту Тумба під раковину 1(шт.) Стільниця під раковину 1(шт.) Раковина 1(шт.) Додаткові характеристики Вологостійкість Так Тип монтажу Підлоговий Матеріал виготовлення Корпус вологостійка фанера (шпон) або мдф (шпон) Фасади масив дерева ясен. Полиці/ящики/дно вологостійка фанера 12 мм. Ніжки масив дерева ясен. Раковина кераміка Villeroy&boch. Стільниця натуральний мармур 30 мм Delicato Crema Фурнітура Blum (Австрія) Габаритні розміри тумби під раковину Висота тумби 850.0(мм) Ширина тумби 800.0(мм) Глибина тумби 600.0(мм) Гарантійні зобов’язання Гарантія на виріб 3 роки Можливе виготовлення даного виробу за індивідуальним замовленням за цими питаннями звертайтесь до наших менеджерів контакти Ви можете знайти на сайті, будемо раді! Тумбочка з умивальником для ванної кімнати – комбінація обов’язкова. Від її форми, конструкції та дизайну залежать зручність експлуатації та гармонія стилю приміщення. Вибираючи ці елементи меблів, слід запам’ятати кілька важливих нюансів: за способом встановлення тумби бувають підлоговими та підвісними; умивальники можуть виготовлятися з акрилу, санфаянсу, кераміки, сантехнічного фарфору, а також із штучного каменю чи мармуру; встановлюються раковини шляхом врізання в/під стільницю, накладання або монтажу на підлогу або стіну. Великий каталог меблів для ванної кімнати представлений від фабрики Ваші Меблі, де Ви легко підберете вироби потрібних відтінків та конфігурацій за доступною ціною.

ЗУНУ-ОЦЗ: розширюємо межі співпраці!

Сьогодні між Західноукраїнським національним університетом та Тернопільським обласним центром зайнятості було укладено меморандум про співпрацю та взаємодію, який підписали ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк та директор ОЦЗ Микола Городецький.

Бережани. Реалізація активних програм зайнятості для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Про експериментальний проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни; можливості здобуття освіти за ваучером на оплату навчання (до 27 тис. грн) для даної категорії громадян; отримання гранту для ветеранів та другого з подружжя на розвиток або створення власного бізнесу (до 1 млн грн), компенсаційні виплати роботодавцям за працевлаштування УБД – дізналися учасники круглого столу із соціальними партнерами на тему «Реалізація активних програм зайнятості для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни», що відбувся в Бережанському управлінні Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Закликаємо не замовчувати про будь-які прояви домашнього насильства!

‼️ Насильство – це не ок! Зупинимо його разом! У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

Ще сотня дронів українським захисникам від Укртелеком

Укртелеком передав українським військовим чергову партію дронів спеціального призначення у межах мілітарної ініціативи «Сталевий фронт Ріната Ахметова».

Учасники бойових дій та люди з інвалідністю внаслідок війни з Підволочищини можуть безоплатно здобути професію

У рамках інформаційної кампанії щодо організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни начальник Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Левицька та її заступник Ірина Гнат поспілкувалися із керівниками відділу соціального захисту населення, сім’ї, молоді та спорту Підволочиської селищної ради; відділів соцзахисту населення Скориківської сільської ради та Скалатської міської ради; п’ятого відділу Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; відділу соціального забезпечення № 5 управління соцзахисту населення Тернопільської РДА.

❗️УВАГА, НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку! Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ!

Бережанські роботодавці - за легальну зайнятість

Про важливість легальної праці, неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин розповіли роботодавцям Бережанщини під час спільних заходів у рамках інформаційної кампанії "Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!", яка спрямована на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.

Свіжий випуск

№ 50 від 13 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up