This version of the page http://www.nibulon.com/ (91.200.60.83) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-12-04. The original page over time could change.
NIBULON - 31 years serving Ukraine

Основні події

2021 рік став найкращим в експортній історії компанії «НІБУЛОН»

Відразу чотири рекорди продемонструвала компанія з експорту за підсумками минулого року.

Читати далі
  • 8674

Всі новини

Всі новини

НІБУЛОНівські розмінувальники успішно завершили навчання з керування та обслуговування машини для розмінування від компанії GCS

Фахівці відділу розмінування «НІБУЛОНу» успішно пройшли навчальну програму від швейцарської компанії Global Clearance Solutions та завершили навчання на розмінувальній машині GCS-200.

Читати далі
  • 197

«НІБУЛОН» придбав 13 сівалок від HORSCH

«НІБУЛОН» уклав угоду із ще одним потужним європейським виробником сільськогосподарської техніки. Ми придбали 13 сівалок від HORSCH, які плануємо використовувати для посіву кукурудзи, ріпаку та соняшнику.

Читати далі
  • 542
  • Телефон

    +38 (0512) 37-23-44

    +38 (0512) 58-04-04

  • Email

    mail1@nibulon.com.ua

    mail3@nibulon.com.ua

  • Звернутись на лінію довіри
  • Facebook

    Linkedin

    Youtube

Усі права захищені © 2023 ТОВ СП «НІБУЛОН»

ТОВ СП «НІБУЛОН» володіє авторськими правами на матеріали (тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, скріншоти, скан-копії, відео, аудіо тощо), які розміщені на вебсторінках його вебсайту (nibulon.com), якщо не зазначено інше.
Під час використання матеріалів, розміщених на вебсторінках вебсайту ТОВ СП «НІБУЛОН» (nibulon.com), обов`язковим є зазначення прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання безпосередньо на nibulon.com. Посилання має бути розміщене незалежно від повного чи часткового використання матеріалів.