This version of the page http://www.volkswagen.ua/new-t-cross (185.116.31.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-29. The original page over time could change.
T-Cross. Огляд моделі | Volkswagen в Україні
Комплектації Комплектації & Дизайн Дизайн-пакети Комфорт Мультимедіа Безпека Технічна інформація
T-Cross
Комплектації
Комплектації & Дизайн
Дизайн-пакети
Комфорт
Мультимедіа
Безпека
Технічна інформація
Меню
Закрити меню
Закрити

T-Cross

Сконфігурувати
Потужність
115
к.с.
Споживання
7,1
л/100 км

Комплектації

Style
Style

Style
Максималізм кожного дня.
Від 1 034 305 грн. на складі

+ 1.0 TSI (115 к.с.) / 7-ступ. DSG
+ LED фари головного світла
+ Keyless Access
+ Камера заднього виду Rear View
+ Медіасистема Ready 2 Discover (8 дюймів), Bluetooth
+ 4 USB-C роз'єми
+ Бездротовий Apple CarPlay та Android Auto
+ Круїз-контроль
+ Релінги на даху хромовані
+ Амбієнтна підсвітка в салоні
+ Легкосплавні диски Chesterfield R17

Просто надішліть Вашу заявку щодо замовлення T-Cross

І з Вами зв'яжеться дилер Volkswagen

#MoreThan1Thing

Більше, ніж щось одне. Автомобіль для завантаження дошками для сноуборду, виїзду на пікнік на уік-енд або ж просто відправлення за домашніми закупівлями в найближчий магазин? Саме комбінація із варіативності, помірної самовпевненості та компактності надає йому гнучкості для щоденних пригод.

Відкрийте для себе переваги T-Cross з різних ракурсів.

Кожний день може бути особливим.

Сповнений талантів новий T-Cross - це симбіоз функціональності та варіативності. Його SUV-дизайн з характерними для кузова перевагами, ретельно збалансовані комплектації у поєднанні з компактністю перетворюють його на автомобіль для майже будь-яких пригод.

Відчутний характер у компактному кроссовері.

Екстер'єр

Новий T-Cross поєднує в собі функціональній дизайн та урбанізм: видовжений капот із широкою решіткою радіатора підкреслюють його появу будь-де. Його відмінність від інших криється в охайних заокруглених лініях кузова, які розмістились на кузові SUV, для повсякденного життя як у місті, так і поза його межами.

Дізнатися більше

Настільки ж індивідуальний, як і Ваш смак.

Інтер'єр

Серед особливостей його інтер'єра варто віднести пакет фонового освітлення Ambiente, сидіння із високоякісної тканини та доступні на вибір три різні дизайн-пакети. Така практичність у поєднанні із індивідуальним підходом до дизайну, як правило, зустрічається у автомобілях із значно вищих сегментів.

Дізнатися більше

Переконливі аргументи. З першого погляду

Освітлення

В новому T-Cross чимало харизми: серійне оснащення передбачає денні LED-вогні та галогенові фари головного світла, проте це не заважає Вам обрати LED-фари головного світла.

Дізнатися більше

Обертаються навколо Вашого комфорту: палітра легкосплавних дисків T-Cross.

Диски

Тільки Вам обирати яким дискам блищати на Вашому авто.

Дізнатися більше

Ваші кольори.

Новий T-Cross універсальний, як ніхто інший, але це не заважає йому виділятися завдяки дизайн пакетам Black, Energetic Orange та Bamboo Garden Green. Ви можете надати йому приголомшливого вигляду і зробити його справжньою іконою стилю.

Energetic Orange

Дизайн інтер'єру на Ваш розсуд і смак.

Опційний дизайн пакет Energetic Orange, безумовно, привертає увагу. Завдяки вдалому поєднанню енергійного помаранчевого та контрастного сірого кольорів, Ви перетворюєте свій T-Cross на справжнього модника.

Дізнатися більше

 

Black

Тільки Вам визначати характер Вашого інтер’єру.

Полюбляєте прості, спокійні кольори та спортивний стиль? Тоді дизайн пакет Black Вам підходить: завдяки таким акцентам в інтер'єрі, як декор у стриманих чорному та сірому кольорах, кожна поїздка у Вашому T-Cross залишатиме тривале враження.

Дізнатися більше

 

Bamboo Garden

Інтер’єр цілковито на Ваш смак? Будь ласка.

Правильне поєднання кольорів визначає різницю: надайте інтер'єру Ваших кольорових акцентів. Центральна частина сидінь та їх обрамлення із вкрапленнями бірюзового, помаранчевого або платинового сірого складуть елегантну компанію Вашому стилю.

Дізнатися більше

Пасує тим, хто не підлаштовується.

Оберіть новий T-Cross відповідно до особистих ідей та обирайте між комплектаціями T-Cross, Life та Style. На чому б Ви не зупинились, комплектації відповідатимуть Вашим вимогам щодо якості та комфорту.

Імпровізація - це завжди класний план.

Ви більше за спонтанність? Тоді T-Cross - це Ваш ідеальний компаньон для подорожей. Завдяки концепції внутрішнього простору, яка передбачає складання переднього пасажирського сидіння та зсувний ряд задніх сидінь, Ви можете обирати наскільки містким та гнучким бути Вашому T-Cross. Звісно, тут Ви так само зможете налаштувати Digital Cockpit під свої потреби. 

Концепція заднього ряду

Залишайте за собою право бути гнучкими навіть у дорозі.

T-Cross демонструє надзвичайну універсальність завдяки зсувному ряду задніх сидінь та асиметричному складанню спинки задніх сидінь. Зокрема, це означає: більше місця для Ваших пасажирів або більше місця для в багажному відділенні.

Дізнатися більше

 

Передні сидіння

Комфорт, як Ви його любите.

Просто сидіть, вставати не треба: поперекова підтримка врятує Ваш хребет під час тривалих мандрів на авто. А якщо Ви подорожуєте самостійно, то спинку переднього пасажирского сидіння можна повністю скласти та утворити більше простору для зберігання довгомірних вантажів.

Дізнатися більше

 

Простір

Більше простору для Вашої свободи.

Не вистачає відчуття свободного простору? Тепер вистачить, адже завдяки універсальності свого салону та просторому багажному відділенню T-Cross пропонує багато місця як для пасажирів, так і багажу та спонтанних рішень.

Дізнатися більше

 

Digital Cockpit Pro

Переглядайте тільки потрібну Вам інформацію.

Аналогові технології - вчорашній день. За бажанням ти можеш замінити класичні циферблати на дисплей високої роздільної здатності. Інноваційна та сучасна комбінація приладів Digital Cockpit Pro дозволяє відображати різноманітні дані, перелік яких виходить далеко за межі звичної інформації про швидкість руху і запас палива.

Дізнатися більше

 

Емоції в HD-якості.

Потрібна актуальна інформація як дістатися до пункту призначення за допомогою навігації чи просто бажаєте послухати власну музику - Ваш T-Cross пропонує різні варіанти зручного та бездтурботного використання сучасних технологій.

Акустичний рай.

Музика

Додайте гучності і відчуйте баси, здатні викликати справжній захват у будь-кого. T-Cross може бути оснащено аудіосистемою від провідного виробника аудіообладнання - компанії Beats Electronics, що завоювала всесвітню славу завдяки навушникам beats by Dr. Dre.

8-канальний підсилювач та 300 Вт потужного звуку для компактного кросовера - це серйозний аргумент для тих, хто не погоджується із принципом "мені і звичайного досить".

Повна синхронізація.

Інтерфейс App-Connect дозволяє зручно підключати смартфон до мультимедійної системи Ready 2 Discover або навігаційної системи Discover Media. Таким чином, обраними додатками з твого смартфона можна користуватись через сенсорний екран. Але перевага полягає не лише в підвищенні зручності користування: додатки можуть обробляти інформацію про автомобіль, щоб надавати додаткові корисні або цікаві функціональні можливості.
Volkswagen пропонує три інтерфейси для підключення смартфонів із багатьма можливостями: MirrorLink®, Android Auto™ від Google та Apple CarPlay™. На www.volkswagen.de/mobilephone можна перевірити, які з цих технологій сумісні з вашим смартфоном. Зверни увагу, що деякі прикладні програми не пропонуються для кожної з трьох технологій, а доступність цих технологій може відрізнятися залежно від країни.

Виділяйтесь на танцмайданчику, а не паркувальному.

Безпека у Вашому T-Cross - наш пріоритет. І навіть якщо Ви не завжди помічаєте роботу помічників, приємно знати, що вони на місці.

Паркування
Паркування

Підкорюйте дороги. І вільні місця для паркування.

Заїзд на місце для паркування може перетворитися на справжній тест на витримку. Для системи Park Assist необхідно лише по 20 см з кожної сторони автомобіля для того, щоб припаркувати Ваш T-Cross у місце для паркування. А крім того, система здатна визначити це місце самостійно, коли Ви проїжджаєте повз на швидкості до 40 км/год.
Система не тільки допомагає під час поздовжнього паркування заднім ходом, але й також під час поздовжнього та поперечного паркування переднім ходом, наприклад, на підземних стоянках в умовах обмеженого простору. Вам просто необхідно натискати на педалі зчеплення, акселератора та гальм, а система буде направляти Ваш автомобіль за ідеальною траєкторією на місце для паркування, а також допоможе Вам виїхати з місця поздовжнього паркування.

Технічна інформація

Двигун  1.0 л TSI 115 к.с. 7-ступ. DSG 
Тип двигуна / Кількість клапанів на циліндр  3-циліндровий, бензиновий / 4 
Робочий об’єм, л / см куб.  1,0 л / 999 см куб. 
Система подачі палива  Безпосередній вприск. Турбонаддув 
Макс. потужність, к.с. (кВт)  115 к.с. (85 кВт) 
Макс. крутний момент, Нм при об./хв.  200 Нм при 2000 об/хв 
Коробка передач  7-cтупенева автоматична DSG 
Маса 
Споряджена, кг  1298 кг
Повна, кг  1770 кг 
Динамічні характеристики 
Максимальна швидкість, км/год  189 км/год 
Розгін 0–100 км/год, с  10,4 с 
Витрати палива 
Тип палива  Бензин 
Міський цикл, л/100 км  7,1 л/100 км 
Траса, л/100 км  6,4 л/100 км 
Змішаний цикл, л/100 км  6,8 л/100 км 
Об’єм паливного бака, л  40 л 
Розміри та інше 
Довжина, мм  4108 мм 
Ширина, мм  1782 мм 
Висота, мм  1584 мм 
Колісна база, мм  2551 мм 
Колія передня / задня, мм  1534 / 1512 мм 
Кліренс, мм  190 мм
Об’єм багажного відділення станд., л  455 л 

© ТОВ "Порше Україна" 2023

Дисклеймер від Volkswagen

* Рекомендовані роздрібні ціни наведено станом на 13.11.2023 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

T-Cross:
Споживання: 7,1 л/100 км. 
Викиди CO₂: 161 г/км. 
Symbolfoto. Stand
Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen