This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-16. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

photo_camera У Бережанах одружився військовий (ФОТО)

У Бережанах одружилися військовий Михайло та його кохана Тетяна.

У Тернополі стартує «Школа волонтерства» для молоді

У Тернополі стартує безкоштовне навчання для волонтерів. Там можна дізнатися, як планувати, керувати проєктами, залучати ресурси, розвивати кар'єру волонтера.

Старі могили на кладовищі «зникли», а на їхньому місці є нові надгробки — під продаж?

Тернополянин, який звернувся до редакції та надіслав фото запевняє, що на Микулинецькому цвинтарі з’явились нові з каменю опалубки — без ідентифікації. Чоловік припускає, що ці місця готують на продаж, хоча, зауважив, ще кілька років тому влада заявляла, що кладовище «закрите».    Так це чи ні, «20 хвилин» поцікавились у СКП «Ритуальна служба». Її керівник Сергій Тлумацький пояснив, кого можуть поховати на «закритих» цвинтарях, скільки це коштує і де є вільні ділянки для поховання на міських кладовищах.  

Різдвяний піст — не лише про їжу: чи дотримуються тернополяни і як провести його без шкоди для здоров'я?

За новим церковним календарем Різдвяний піст цього року починається 15 листопада і триватиме до 24 грудня. Чи дотримуються містяни посту, а також що важливо знати про нього та яких традицій дотримуватися – дізнавалися «20 хвилин».

Помер солдат інженерної роти з Тернопільщини Віктор Прус

Зупинилося серце воїна з села Джурин Віктора Пруса.

Прокурори вимагають змінити запобіжний захід для голови Тернопільської облради

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі вимагають суворішого запобіжного заходу.

Стала відома попередня причина смерті 1-річного хлопчика під час лікування зубів у Тернополі

Правоохоронці розслідують недбалість медиків у Тернополі, внаслідок якої під час лікування зубів помер 1-річний малюк. У прокуратурі повідомили попередню причину смерті дитини.

У Тернополі стартує конкурс «Різдвяне диво»

Учасники позмагаються за кілька номінацій. Триватиме конкурс два місяці.

photo_camera Як у парку «Сопільче» змінився міст після ремонту: фото дня

У тернопільському парку «Сопільче» нарешті відремонтували міст, що біля звіринця. Роботи розпочали 13 листопада. Який вигляд має конструкція після ремонту, і що саме замінили – перевірили журналісти «20 хвилин».

На фронті загинув захисник із Тернопільщини Володимир Нестерович

16 листопада Копичинецька громада зустріне тіло Героя.

Свіжий випуск

№ 46 від 15 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up