This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-16. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera Як у парку «Сопільче» змінився міст після ремонту: фото дня

У тернопільському парку «Сопільче» нарешті відремонтували міст, що біля звіринця. Роботи розпочали 13 листопада. Який вигляд має конструкція після ремонту, і що саме замінили – перевірили журналісти «20 хвилин».

photo_camera Біля 5 школи закінчили роботи з пониження тротуару: фото дня

Поблизу Тернопільської школи №5 у жовтні почали понижувати тротуарну ділянку перед пішохідним переходом. Це робили з метою безбар’єрності для усіх мешканців міста. Як помітили журналісти «20 хвилин» 9 листопада, ремонт цієї ділянки вже закінчили. Як вона тепер виглядає – дивіться у матеріалі.

photo_camera Ями в асфальті на Грушевського почали латати: фото дня

Журналісти «20 хвилин» 22 жовтня повідомляли, що на вулиці Михайла Грушевського просіло асфальтове покриття, яке зробили нещодавно. Ми з'ясували у міській раді причину просідання асфальту.  Вже у понеділок, 23 жовтня, аварійну ділянку почали ремонтувати. Наразі роботи з повторного укладання асфальту тривають. 

photo_camera Квітники у центрі Тернополя готують до зими: фото дня

Комунальники зачищають квіткові клумби у центральній частині міста до настання холодів. Вони зрізають рослини та прибирають територію квітників на бульварі Шевченка і на вулиці Гетьмана Сагайдачного.

photo_camera Біля ЦУМу встановлюють пандус: фото дня

Біля Центрального універмагу у Тернополі до сходів почали прилаштовувати пандус.

photo_camera На «Алясці» поблизу храму облаштовують патріотичну конструкцію: фото дня

Біля Церкви святого апостола Петра у Тернополі закінчують встановлювати синьо-жовту конструкцію. Як вона виглядає — побачили журналісти «20 хвилин». .

Бювет на бульварі Куліша – запрацював. Та чи надовго? (ФОТО ДНЯ)

Як розповідають жителі мікрорайону «Аляска», бювет на бульварі Пантелеймона Куліша регулярно ламається. Це один із трьох бюветів у Тернополі, де можна безкоштовно набрати води. 23 вересня читачі повідомили у редакцію «20 хвилин», що бювет на Куліша нарешті запрацював. Щоправда, скористатися ним змогли не всі...

photo_camera Що сталося з асфальтом на Руській? Фото дня

На центральній вулиці Тернополя асфальтне покриття подекуди «залізло» на тротуар. Асфальт зсунувся в одну зі сторін вулиці через аномальну спеку, яка була влітку. Чи знають про проблему у міській раді та як її вирішуватимуть? Ми дізнались.

photo_camera Вихованці музичної школи №1 влаштували концерт для першокласників та батьків: фото дня

У День знань від Тернопільської музичної школи №1 імені Василя Барвінського організували концерт для дітей та батьків. На дійство завітали десятки тернополян. Захід відбувається у комплексному трансфер-містечку на Качали.

photo_camera Що сталося з плафонами на Набережній? Фото дня

На Набережній Тернопільського ставу тріснули плафони кількох ліхтарів. Дехто з тернополян припускає, що це трапилось через аномальну спеку. Що насправді є причиною оказії – «20 хвилин» дізнались.

Свіжий випуск

№ 46 від 15 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up