This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-16. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Подаруй тепло воїну: в одному з університетів Тернополя триває благодійна акція. Як долучитись?

У Західноукраїнському національному університеті збирають теплі речі для військових. У пріоритеті – пледи, але потрібні також термобілизна, шкарпетки, грілки, рукавиці, окопні свічки тощо. Тернополян закликають долучитися до акції. Куди приносити допомогу – розповідаємо у матеріалі!

«В укритті танцюємо під пісню про пса Патрона чи як Венздей Аддамс». Дружина військового з Тернопільщини допомагає дітям пережити війну

Олена Переймибіда розвиває позашкільну освіту у місті Зборів, що на Тернопільщині. Встигає працювати з дітьми одразу кількома напрямками: театральне мистецтво, дитячий ляльковий театр та виготовлення сувенірів. Улюблену роботу вчиться поєднувати з новою непростою роллю: чекати звістки від чоловіка з фронту. Уже рік, як Роман захищає Україну на найгарячіших напрямках.

Дитячий одяг, тварин та навіть ліки: що тернополяни готові віддати безкоштовно

Чимало тернополян готові безплатно віддати речі, якими вже не користуються. Таким чином, вони позбавляються зайвого вдома та ще й допомагають іншим. Ми проаналізували сайти безплатних оголошень і відібрали цікаві пропозиції.

Прихисток переселенців у Тернополі: умови проживання та як допомагають іноземні волонтери

Вже понад рік Тернопільщина приймає переселенців. Харків, Донецьк, Маріуполь, Херсон – лише частина населених пунктів, жителі яких знайшли прихисток в нашому регіоні. В яких умовах проживають внутрішньо переміщені особи, та чи отримують допомогу – ми дізнавалися.    

Семінаристу за кілька днів зібрали кошти на серцевий клапан (ОНОВЛЕНО)

Матеріал оновлений. Збір закрили за два дні, повідомила мама хлопця. Жінка щиро дякує усім небайдужим, хто подарував її сину шанс на життя. І ми, журналісти, щиро дякуємо всім, хто долучився до збору!

Сімʼї загиблих захисників можуть отримати допомогу. Як це зробити

Звертатись слід за адресою вулиця Лисенка, 8А.

«Бачу, як у них розправляються плечі». Благодійники об’єдналися у проєкт «Діти Янголів» та дбають про родини загиблих військових

Аеліта Басанець – мама у декреті та дружина військового. Вона заснувала у Кременці, Тернопільської області, благодійну організацію, яка об’єднала незвичайних волонтерів. Це викладачі англійської, б’юті-майстри, стоматологи і навіть інструктори зі стояння на дошці Cадху. Фахівці з різних сфер згуртувалися у спільноту благодійників «Діти Янголів», аби разом робити щось приємне й корисне для дітей та дружин загиблих захисників. Ідея такого проєкту прийшла до Аеліти однієї безсонної ночі, а вже на ранок жінка записалася на прийом до міського голови, аби обговорити її втілення.

Військовим у Тернополі терміново потрібна донорська кров. Яка і куди звертатись

Для лікування поранених військових медикам необхідна кров усіх груп із резус-фактором мінус.

Потрібна допомога 22-річному військовому Денису, якого поранило під Бахмутом

22—річний військовий Денис втратив одну верхню кінцівку після ворожого артобстірілу. «Евакуювали, возили по лікарнях, далі забирали осколки і ампутація», — згадує він. Його вже чекають у Штатах для встановлення протезу. Сума 36 427 доларів США не підйомна для рідних. Тому вони і земляки просять про допомогу. Реквізити у довідці.

На благодійному ярмарку в тернопільській школі зібрали понад 400 тисяч гривень

Упродовж двох днів у школі №3 відбувався ярмарок, щоб зібрати кошти на лікування учениці школи Злати та на оплату безпілотника для 44 окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола.

Свіжий випуск

№ 46 від 15 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up