This version of the page http://te.20minut.ua/robota-u-ternopoli (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-15. The original page over time could change.
Робота у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Робота у Тернополі

Вакансії у Тернополі: для різних професій та рівнів кваліфікації

Пропонуємо актуальний огляд вакансій в Тернополі. У цьому матеріалі наводяться конкретні вакансії, запропоновані місцевими компаніями. Для кожної вакансії надається коротка інформація про посаду, вимоги до кандидатів, а також контактні дані для отримання додаткової інформації або подачі заявки на вакансію. Даний огляд є корисним джерелом інформації для тих, хто шукає роботу в Тернополі.

Які вакансії доступні для людей з інвалідністю на Тернопільщині та скільки готові платити

Вчитель, продавець, охоронець та медик – чи реально людям з інвалідністю працевлаштуватися на Тернопільщині? Ми промоніторили різні сайти з вакансіями і дізналися, що наразі пропонують роботодавці та скільки готові платити.

Кому на Тернопільщині готові платити від 20 тисяч гривень і більше: розповідаємо про вакансії та умови

Попри повномасштабне вторгнення та чималу кількість переселенців, на Тернопільщині все ж залишається потреба у кваліфікованих кадрах. Які професії наразі актуальні в області і скільки підприємці готові платити – ми дізнавалися.

Дають комп'ютери та інтернет: де у Тернополі можна попрацювати, якщо вдома нема світла

По сім, одинадцять годин, а то і по кілька діб жителі Тернопільщини вимушені сидіти без світла. Причина – вимкнення електроенергії, через значні пошкодження енергетичної інфраструктури України під час ракетних обстрілів. Ми зібрали підбірку закладів, куди тернополяни можуть прийти та попрацювати на випадок відключення світла чи інтернету вдома.

Підприємці Тернопільщини приймають на роботу тисячі переселенців. Які є вакансії?

Тернопільщина продовжує активно приймати внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій або ж регіонів, де тривають бойові дії.  Лише за останній тиждень евакуаційними потягами прибули кілька сотень переселенців з Донеччини та інших регіонів.  Та на які перспективи можуть розраховувати переселенці, перебуваючи на Тернопільщині, чи є можливість працевлаштуватися і розвивати свою справу – ми дізнавалися.   

15 людей на одне робоче місце. Дізналися, які професії зараз актуальні на Тернопільщині

Воєнні дії значно вплинули на ринок праці Тернопільщини, тож влаштуватись на роботу мрії не так вже і просто. А все через те, що в області на третину зменшилася кількість вакансій та збільшилось навантаження на одне вільне робоче місце.  За інформацією Тернопільського обласного центру зайнятості, з початку 2022 року послугами служби зайнятості скористались 20,6 тисяч осіб, з них 18,1 тисяч – отримали статус безробітного. А ось зарплати по Україні скоротили на 25-50%, повідомляє Національний банк України.

Які вакансії найзатребуваніші у Тернопільській області станом на червень. Перелік

У центрі зайнятості розповіли на які професії є попит та кого шукають роботодавці

Водії, кухарі та листоноші: актуальні вакансії на Тернопільщині

Станом на 1 квітня на Тернопільщині є 775 актуальних вакансій, з них в Тернополі —  264.

photo_camera Зарплата 20 тисяч, а працювати нікому. Тернопільські перевізники шукають водіїв: які умови (ГРАФІКА)

У Тернополі не можна заробити, скажете ви? Робіт немає, а зарплати просто мізерні.  Тернопільські перевізники розвінчують цей міф і шукають працівників на маршрути.  Журналісти «20 хвилин» зібрали актуальні вакансії від комунальних і приватних перевізників міста.  Які зарплати, що входить у соцпакет і чи є кар'єрний ріст? Щоб прочитати публікацію повністю, варто авторизуватися. Якщо сподобається, оформіть підписку на преміум-матеріали. Цим ви допоможете нам робити більше цікавих матеріалів і бути незалежними!  

У Тернополі у закладі харчування виявили 9 нелегальних працівників, одна з них – неповнолітня

Молодь проходила так зване «стажування» на посадах кухарів, піцайол, офіціантів та прибиральниці.  

Свіжий випуск

№ 46 від 15 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up