This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-11. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

play_circle_filled Готуємо справжній штрудель з яблуками

Хрустка скоринка, ніжне тісто та солодка начинка – неймовірний австрійський штрудель просто тане у роті. Це чудова випічка, яка врятує від осінньої прохолоди та навіть поганого настрою.

Готуємо яблучний тарт

У сезон яблук спробуйте приготувати ароматний смаколик. 

Як зварити смачний та запашний узвар

Холодна пора року є ідеальною для приготування смачних узварів. Запашні компоти зі сушених фруктів не лише смачні, а й дуже корисні.

Секрет ідеальних млинців. Поради

Приготувати млинці на перший погляд зовсім нескладно. Однак насправді є кілька хитрощів, з якими ваші млинці стануть ще смачнішими.

Готуємо квашену капусту

Розповідаємо, як готується капуста квашена швидко і без проблем.

play_circle_filled Готуємо шарлотку із яблуками та карамеллю

Спробуйте новий рецепт шарлотки — такий пиріг із яблуками та карамеллю виходить надзвичайно оксамитовим, кремовим і соковитим.

10 кухонних лайфхаків, які спростять вам життя

Чим замінити яйце та як швидше закипʼятити воду.

Три незвичайні страви з лимонів. Рецепти

В осінню пору в раціоні актуальними є лимони. Пропонуємо три рецепти, які вам точно сподобаються.

Як замаринувати печериці: три швидких рецепти

Приготувати печериці на грилі не займе багато часу.

photo_camera play_circle_filled Які оригінальні страви приготувати з гарбуза

Що незвичайного приготувати з гарбуза — публікуємо смачні ідеї.

Свіжий випуск

№ 45 від 8 листопада 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up