This version of the page http://bin.ua/partners/ (104.21.69.8) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-06. The original page over time could change.
Статті партнерів
  • Фінансові новини

  • |
  • 06.11.23
  • |
  • 20:08
  • |
  •  RSS
  • |
  • мапа сайту
  •    реєстрація
  • |
  • ввійти

Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

НОВИНИ
АНАЛІТИКА

Зачем нужно МРТ в Киеве? 17:08

МРТ - это неинвазивная и безопасная процедура, которая использует сильное магнитное поле и радиоволны для создания детальных изображений внутренних органов, мягких тканей и скелета.

 
Психологія грошей: чому наше ставлення до фінансів формується в дитинстві 11:48

Психологія грошей формується на ранніх стадіях життя, починаючи з дитинства, розповідає психологиня Христина Рахубовська

 
Стоит ли делать отопление в доме своими руками? 03.11

Внедрение современных технологий в ремонте и строительстве становится чрезвычайно важной задачей для профессионалов и домашних мастеров.

 
Оптимизация рабочего процесса: использование пресс-подборщика в сельском хозяйстве 03.11

Сельское хозяйство является основой экономики многих стран и играет ключевую роль в производстве продуктов питания для населения.

 
Женские зимние кроссовки 03.11

Холодное время года не означает, что вы должны пожертвовать стилем в погоне за теплом. Женские зимние кроссовки – это идеальное сочетание комфорта и моды.

 
Міжнародні перевезення вантажів вантажними автомобілями 03.11

Міжнародна торгівля відіграє важливу роль у глобальній економіці, і ключовим чинником у цьому процесі є перевезення вантажів. Вантажні автомобілі стали необхідним елементом цієї інфраструктури, забезпечуючи ефективну та швидку доставку товарів між країнами.

 
Сучасні інформаційні технології для бізнесу 02.11

Програмне забезпечення для автоматизації будь-якого виду бізнесу

 
Как подтвердить свой диплом в Словакии? 02.11

Поступление в учебное заведение за границей - это важное решение, и одним из первых шагов на этом пути является подтверждение вашего образования.

 
Как подобрать набор инструментов, соответствующий потребностям и бюджету? 31.10

В современном мире подобрать идеальный набор инструментов может стать настоящим вызовом из-за множества вариантов на рынке. Правильный выбор инструментов должен учитывать как ваш бюджет, так и ваши потребности.

 
Применение пластиковых стаканов с купольной крышкой в общепите 31.10

Пластиковые стаканчики с купольной крышкой представляют собой удобное и практичное решение для различных ситуаций. Эти стаканы находят широкое применение в различных отраслях.

 
Як покращити зір за 5 днів 31.10

Нечітке бачення предметів поблизу або вдалині, пелена перед очима, зображення, що розпливається, — найбільш поширені симптоми, з якими пацієнти звертаються до офтальмологів.

 
X-Motors в Харькове: качественный ремонт автомобилей 29.10

«X-Motors» — СТО в Харькове, предоставляющее высококачественные услуги по ремонту автомобилей, становится надежным партнером для автолюбителей.

 
Выносливые и надежные шины Goodyear UltraGrip Ice SUV G1 29.10

Зимние дорожные условия бросают вызов владельцам тяжелых и массивных внедорожников. Необходимо подобрать покрышки, которые обеспечат комфортное и безопасное движение в любых дорожных условиях, при этом помогут в полной мере раскрыть потенциал мощного автомобиля.

 
Як вибрати інструктора з водіння: поради для початківців 29.10

Отримання водійського посвідчення - це важливий етап у житті багатьох людей. Це дозволяє самостійно пересуватися містом, подорожувати і відкривати для себе нові місця.

 
5 способов увлажнить воздух в квартире 28.10

Обеспечение уютного микроклимата в квартире связано с учетом множества факторов, причем роль влажности воздуха в этом процессе неоценима.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
36,0426
 0,1279
0,35
EUR
1
38,7206
 0,0072
0,02

Курс обміну валют на сьогодні, 10:19
  куп. uah % прод. uah %
USD 37,1812  0,08 0,23 37,8154  0,03 0,07
EUR 39,7169  0,05 0,14 40,5362  0,17 0,42

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:40
  куп. uah % прод. uah %
USD 36,0350  0,20 0,54 36,0500  0,20 0,55
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

Більшість у КМП НБУ очікують зниження в грудні облікової та «робочих» ставок на 1 п.п., інші допускають на 2 п.п. - підсумки дискусії

"Усі члени КМП убачать можливість додаткового пом'якшення відсоткової політики за умови успішної адаптації учасників ринку до нового валютного режиму і відсутності помітного погіршення балансу ризиків", - ідеться в повідомленні на сайті НБУ.

ТОП-НОВИНИ

Умеров підписав Концепцію військової кадрової політики, що передбачає рекрутинг замість призову

Документ визначає стратегічне бачення розвитку військової кадрової політики у сфері оборони протягом наступних п'яти років - як під час дії воєнного стану, так і в мирний час.

Умєров підтвердив, що екскомандувача ССО Хоренка звільнили за його поданням

"Генерал-майор Хоренко зараз потрібний на певному напрямку, він продовжить службу в Міністерстві оборони України. Додатково коментувати причини та передумови зміни керівних військових посад під час війни - надавати підстави ворогові послаблювати Україну", - Умєров.

У Байдена кажуть, що через Конгрес змушені надсилати Україні менші пакети допомоги

Останній пакет військової допомоги США складається з двох частин: 125 мільйонів доларів - у межах програми PDA та 300 мільйонів - з програми USAI. "Із сьогоднішнім оголошенням ми вичерпали решту коштів USAI, які наразі доступні для підтримки України", - Жан-П'єр.

США виділили пакет військової допомоги Україні на 425 млн доларів

Новий пакет американської військової допомоги передбачає надання ЗСУ ракет для HIMARS і NASAMS, артилерійських снарядів і боєприпасів з лазерним наведенням для протидії дронам.

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес

iPhone індійського виробництва досягнуть до чверті світових поставок у 2024 році – Мінґ-Чі Куо

Apple, як і низка інших великих IT-компаній, поступово переносить виробництво своїх смартфонів до Індії. За прогнозами аналітика Мінґ-Чі Куо, виготовлені в Індії пристрої становитимуть від 12% до 14% світових поставок iPhone у 2023 році.

Renault представила новий кросовер Kardian

Субкомпактний кросовер Renault Kardian дебютував у Південній Америці, перш ніж вийти на інші неєвропейські ринки. Renault розпочне виробництво спочатку на заводі в Куритибі в Бразилії, а потім розширить виробництво на заводі в Касабланці в Марокко.

X/Twitter позначив допис Маска про Іран та військові бази США як дезінформацію — мільярдер видалив позначку і сказав, що це «жарт‎»

Нова система модерації в X, схоже, непогано працює - оскільки навіть деякі дописи Ілона Маска справедливо позначають як дезінформацію.

Volkswagen відмовився від будівництва гігафабрики в Чехії: падає попит на електромобілі

Німецька автомобільна група Volkswagen відкладає на невизначений термін рішення щодо будівництва четвертого заводу з виробництва акумуляторів через падіння попиту на електромобілі в Європі.

Британія, США, ЄС та Китай підписали першу декларацію про небезпеку штучного інтелекту

Велика Британія, США, ЄС, Австралія та Китай погодилися з тим, що штучний інтелект (ШІ) становить потенційно катастрофічну небезпеку для людства, уклавши першу міжнародну декларацію, присвячену цій швидкозростаючій технології.

LinkedIn запустила чат-бот зі штучним інтелектом для пошуку роботи

Компанія LinkedIn представила чат-бота на основі штучного інтелекту, який називається «тренером для шукачів роботи», а також представила інші генеративні інструменти штучного інтелекту для преміум-користувачів.

Легенда НБА Меджик Джонсон став мільярдером

Колишній американський баскетболіст, а нині бізнесмен Меджик Джонсон став мільярдером. За оцінками журналу Forbes, його сумарні статки зараз становлять $1,2 млрд.


• далі...