This version of the page http://bin.ua/news/ (104.21.69.8) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-11-05. The original page over time could change.
Новини
  • Фінансові новини

  • |
  • 05.11.23
  • |
  • 15:41
  • |
  •  RSS
  • |
  • мапа сайту
  •    реєстрація
  • |
  • ввійти

Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

НОВИНИ
АНАЛІТИКА
Новини

Нацбанк зменшив продаж валюти до мінімуму за два місяці на тлі укріплення курсу гривні 03.11

Національний банк України (НБУ) зменшив чистий продаж валюти з 30 жовтня по 3 листопада до $562,08 млн, порівняно із $675 млн тижнем раніше. При цьому обсяги придбання валюти регулятором на міжбанку залишилися незначними і становили всього $0,65 млн.


 
У Байдена кажуть, що через Конгрес змушені надсилати Україні менші пакети допомоги 03.11

Останній пакет військової допомоги США складається з двох частин: 125 мільйонів доларів - у межах програми PDA та 300 мільйонів - з програми USAI. "Із сьогоднішнім оголошенням ми вичерпали решту коштів USAI, які наразі доступні для підтримки України", - Жан-П'єр.

 
США виділили пакет військової допомоги Україні на 425 млн доларів 03.11

Новий пакет американської військової допомоги передбачає надання ЗСУ ракет для HIMARS і NASAMS, артилерійських снарядів і боєприпасів з лазерним наведенням для протидії дронам.

 
Зеленський наступного тижня може відвідати Ізраїль - ЗМІ 03.11

Підготовка до візиту президента України Володимира Зеленського в Ізраїль перебуває на завершальній стадії, повідомляють місцеві ЗМІ.

 
Сили оборони України отримали вже 15 естонських роботів THeMIS для мінування, розмінування та евакуації поранених 03.11

THeMIS - це роботизована платформа, створена естонською компанією Milrem Robotics. Україна використовує роботів для евакуації поранених, встановлення мін, розмінування територій і проведення розвідки.

 
США викрили жінку- «гаманця» російських еліт 03.11

Сполучені Штати запровадили санкції проти громадянки Росії Єкатеріни Жданової, яка допомагала російській еліті у відмиванні й переказі сотень мільйонів доларів за допомогою віртуальної валюти в обхід обмежень.

 
Зеленський підписав «євроінтеграційний» закон про національні спільноти 03.11

Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо національних меншин, який є однією із семи вимог Європейської комісії для подальшого руху України до членства в ЄС.

 
Ізраїль вважає, що Росія війною в Газі хоче відвернути увагу від України 03.11

Російська Федерація може використовувати атаку ХАМАС на Ізраїль «найбільш збоченим способом». Кремль таким чином хоче відвернути увагу міжнародної спільноти від війни, яку РФ веде проти України.

 
Листопад на порозі, але високий попит на імпортний дизель зберігається 03.11

На початку листопада цінові умови на терміналах Польщі, Румунії не змінилися порівняно з минулим тижнем. Водночас зросли премії на литовських базисах через високий попит на ресурс Orlen Lietuva.

 
В Україні зібрали понад 67 мільйонів тонн зернових та олійних культур 03.11

Станом на 3 листопада українські аграрії зібрали понад 67 млн т нового врожаю, зокрема, зернових культур - 47,18 млн т, олійних - 19,96 тис. тонн.

 
Уряд дозволив новим підприємствам у шахтарських містах завозити обладнання без ПДВ 03.11

Кабінет міністрів затвердив порядок, завдяки якому нові підприємства у шахтарських містах зможуть завозити виробниче обладнання без сплати ПДВ.

 
Комітет Ради підтримав уточнену редакцію законопроєкту про медичний канабіс 03.11

Однозначно встановлюється, що вирощену рослину медичних конопель спочатку використовують для виготовлення з неї АФІ та подальшої його реєстрації як лікарської субстанції, з якої вже потім буде виготовлено лікарський засіб.

 
Шольц по відеозв'язку обговорив із Сі війну РФ проти України 03.11

Федеральний канцлер Олаф Шольц провів відеоконференцію з головою КНР Сі Цзіньпіном, під час якої, серед іншого, обговорив загарбницьку війну Росії проти України.

 
НБУ покращив прогноз по ВВП завдяки вищим врожаям аграрних культур 03.11

У ІІІ кварталі Нацбанк поліпшив оцінку зростання реального ВВП року до 8,2% у річному вимірі. Вагомим чинником кращої динаміки стали вищі, ніж торік, врожаї основних культур завдяки надсприятливим погодним умовам.

 
Кабінет міністрів в проекті державного бюджету на 2024 рік до другого читання покращив прогноз зростання реальної зарплати 03.11

У 2024 році зарплата становитиме 21 809 гривень, а скорегована на інфляцію зросте на 8,5% (раніше очікувалося зростання на 6,0%).

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
36,1705
 0,0954
0,26
EUR
1
38,7278
 0,0575
0,15

Курс обміну валют на 03.11.23, 10:44
  куп. uah % прод. uah %
USD 37,2654  0,04 0,12 37,8414  0,07 0,17
EUR 39,6621  0,03 0,08 40,3675  0,00 0,00

Міжбанківський ринок на 03.11.23, 11:40
  куп. uah % прод. uah %
USD 36,2300  0,03 0,08 36,2500  0,06 0,17
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

У Байдена кажуть, що через Конгрес змушені надсилати Україні менші пакети допомоги

Останній пакет військової допомоги США складається з двох частин: 125 мільйонів доларів - у межах програми PDA та 300 мільйонів - з програми USAI. "Із сьогоднішнім оголошенням ми вичерпали решту коштів USAI, які наразі доступні для підтримки України", - Жан-П'єр.

ТОП-НОВИНИ

США виділили пакет військової допомоги Україні на 425 млн доларів

Новий пакет американської військової допомоги передбачає надання ЗСУ ракет для HIMARS і NASAMS, артилерійських снарядів і боєприпасів з лазерним наведенням для протидії дронам.

Зеленський вивчає всі «за» і «проти» виборів - Кулеба

Президент України Володимир Зеленський розглядає "плюси і мінуси" проведення президентських виборів наступної весни, заявив у п'ятницю, 3 листопада, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Інтерв'ю Залужного спонукає партнерів до перегляду військової допомоги Україні, - Politico

Відвертість Залужного спонукала республіканців у Конгресі переглянути питання щодо поставок Києву великої кількості зброї.

Нідерланди нададуть Україні пакет військової допомоги на €500 мільйонів

Міністр оборони Кайса Оллонгрен зауважила, що допомога буде спрямована до середини наступного року, а загальний обсяг пакета становитиме близько €500 млн. З них близько €260 млн буде витрачено на артилерійські снаряди і €240 млн - на боєприпаси для танків.

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес

X/Twitter позначив допис Маска про Іран та військові бази США як дезінформацію — мільярдер видалив позначку і сказав, що це «жарт‎»

Нова система модерації в X, схоже, непогано працює - оскільки навіть деякі дописи Ілона Маска справедливо позначають як дезінформацію.

Volkswagen відмовився від будівництва гігафабрики в Чехії: падає попит на електромобілі

Німецька автомобільна група Volkswagen відкладає на невизначений термін рішення щодо будівництва четвертого заводу з виробництва акумуляторів через падіння попиту на електромобілі в Європі.

Британія, США, ЄС та Китай підписали першу декларацію про небезпеку штучного інтелекту

Велика Британія, США, ЄС, Австралія та Китай погодилися з тим, що штучний інтелект (ШІ) становить потенційно катастрофічну небезпеку для людства, уклавши першу міжнародну декларацію, присвячену цій швидкозростаючій технології.

LinkedIn запустила чат-бот зі штучним інтелектом для пошуку роботи

Компанія LinkedIn представила чат-бота на основі штучного інтелекту, який називається «тренером для шукачів роботи», а також представила інші генеративні інструменти штучного інтелекту для преміум-користувачів.

Легенда НБА Меджик Джонсон став мільярдером

Колишній американський баскетболіст, а нині бізнесмен Меджик Джонсон став мільярдером. За оцінками журналу Forbes, його сумарні статки зараз становлять $1,2 млрд.

Тейлор Свіфт стала мільярдеркою

Американська співачка Тейлор Свіфт здобула статус мільярдерки завдяки масштабному світовому туру Eras, в рамках якого вона зіграла понад 140 концертів, повідомило видання Bloomberg.

Стартап зі США, який коштував $47 млрд, втратив 99,8% вартості й готується до банкрутства

WeWork брала нерухомість в довгострокову оренду і здавала в суборенду на короткий термін - на дні чи місяці. Але якщо суборендарі не приходили, компанії все одно доводилося платити за власними договорами.


• далі...