This version of the page http://zt.20minut.ua/Polityka (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-29. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Житомир

Політика

"Він ніколи не був здоровим": Данілов про "смерть" Путіна

Смерть Путіна, або його двійників не змінить РФ, для цього можуть знадобиться роки.

У Путіна була зупинка серця: у мережі повідомили подробиці

Російського диктатора реанімували в його резиденції, повідомили журналісти.  

Відбулася сімнадцята позачергова сесія Житомирської обласної ради VIIІ скликання. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

Сьогодні, 26 вересня, відбулася позачергова 17-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 44 депутати.

Нові призначення Рустем Умєров очолив Міноборони, а Павло Кириленко - АМКУ

Верховна Рада проголосувала за нових очільників МО і АМКУ.

Одними з основних завдань Конгресу є вирішення проблем усіх громад, проте людям у прифронтових регіонах найскладніше - Андрій Єрмак

Під час вступного слова до учасників Розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад керівник Офісу Президента та головуючий заходу Андрій Єрмак наголосив, що усі представники різних рівнів та гілок влади мають працювати системно та дружно на загальний результат.  

Відбулося Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України під головуванням Андрія Єрмака

У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.  

Розпочалася найтаємничіша сесія облради

Сьогодні, 17 серпня 2023 року, о 10:00 розпочалася найтаємничіша 16 сесія VIII скликання Житомирської обласної ради.

Новий начальник адміністрації Житомирського району приступив до роботи

У п’ятницю, 11 серпня 2023 року, у приміщенні Житомирської районної військової адміністрації відбулося офіційне представлення новопризначеного голови Юрія Тарасюка.

Аналітики пояснили нову політику уряду щодо бронювання фахівців

Уряд розширив коло підприємств, які можуть отримати статус критично важливих, а відповідно і право бронювати своїх співробітників від мобілізації. 

Дерадянізація: в Україні більше не буде селищ міського типу

Верховна Рада 28-го липня прийняла закон, що стосується адміністративно-територіального устрою України, відомий також як «дерадянізація».

Свіжий випуск

№ 36 від 4 жовтня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up