This version of the page http://zt.20minut.ua/businessman (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-29. The original page over time could change.
Людина бізнесу - 20 хвилин Житомир

Людина бізнесу

Сергій Зінчук: «При усіх розкладах жоден гектар цьогоріч лугувати  не буде!»

Екватор місяця – 15 лютого, і якраз у день Стрітення Господнього саме час поговорити про підготовку аграріїв до нового весняного сезону, коли закладається майбутній врожай. 

«Насправді мені пощастило»: як житомирянин пройшов шлях від студента-будівельника до успішного підприємця

Дмитро Епік розпочав свій перший бізнес одразу після закінчення коледжу, не маючи профільної освіти, зміг вивести компанію на місцевий ринок, а зараз в планах охопити продукцією всю Україну.

Дмитро Полещук: «Якби не почуття відповідальності перед сім`єю – я б не став тим, ким є сьогодні!»

Його історія успіху надихає… Певно, що це і є той випадок, коли амбіційність разом із наполегливістю роблять із чоловіка справжнього мужчину. У межах нашої постійної рубрики «Шлях до успіху» ми поспілкувалися із засновником ТОВ «Разан» Дмитром Полещуком та довідалися усі його секрети.

«INNA BILA studio & shop» – це бренд у світі краси!

Вже декілька років на житомирському ринку послуг працює новий салон краси Інни Білої.

Катерина Забродська: «Віра та дія – це головні складові успіху»

В чому ж секрет успішних людей, і чи обмежується він удачею і талантом? «20 хвилин» продовжує цикл статей про успішних підприємців нашого міста.

Валентина Розбіцька: Робити красу і свято – це справжній талант

Студія краси і свята «Бджілка» – справжня знахідка для батьків та їх дітей!

Весілля починається з пишноти весільного плаття

З дитячих років мрії про казкового принца, неземне кохання і розкіш урочистостей, пов'язаних з одруженням, присутні у мріях кожної дівчинки.

Ігор Забродський: Це диво – власними руками створити з металу мрію

Компанія «Коваль Полісся» – лідер у виготовленні кованих виробів на Житомирщині.

Ігор Циганчук: «2 основні складові успіху – праця і наполегливість»

Кожне місто, як і людина, має своє обличчя, своєрідну душу, унікальну долю. Ці фактори так чи інакше впливають на жителів міста.

Микола Оникійчук: «Я впевнений, що ключовий фактор успіху – це щоденна кропітка робота над собою»

В чому ж секрет успішних людей і чи обмежується він удачею і талантом? «20 хвилин» продовжує цикл статей про успішних підприємців нашого міста.

Свіжий випуск

№ 36 від 4 жовтня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією "20 хвилин Житомир" та «20 хвилин Романів» видавець ПП «Медіа Ресурс». Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Усі авторські права належать ПП «Медіа Ресурс» і захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива не більше 50% обсягу та з обов'язковим посиланням на джерело.

keyboard_arrow_up