Chery представила новий гібридний кросовер із запасом ходу 1400 км. Він може з’явитися в Україні (Фото)

Компанія Chery представила у КНР новий кросовер TJ-1. Автомобіль отримав версію з гібридною силовою установкою.

Сама китайська марка позиціонує новий TJ-1, як міський паркетник із «легким» позашляховим ухилом (Light Off-Road). При цьому офіційної назви авто ще не має.

За розмірами новинка виявилася трохи більшою, ніж Tiggo 7 Pro Max, поступившись йому лише за висотою. У TJ-1 вона становить 1680 мм при довжині 4515 мм, ширині 1865 мм та колісній базі 2675 мм.

Візуально Chery TJ-1 виділяється на тлі інших незграбної формою кузова з прихованими дверними ручками, вузькими ходовими вогнями та головною оптикою, інтегрованою в передній бампер.

Технічно кросовер цікавий тим, що у нього два види силових установок – бензинова та гібридна. Перша є звичною для Chery зв’язкою з 1,6-літрового турбодвигуна і семиступінчастого «робота». Друга ж є «гібридом» CD-M, що підзаряджається. Гібридна система складається із 1,5-літрового ДВЗ потужністю 156 к.с. (220 Нм), двох електромоторів і триступінчастої коробки передач DHT.

Максимальний запас ходу гібридного Chery TJ-1 при повному баку бензину та повністю зарядженій батареї становить 1400 км.

Враховуючи той факт, що марка Chery успішно продає свої бензинові кросовери в Україні, то незабаром на нашому ринку може з’явитися і нова гібридна модель.


Не пропустіть

Японський пікап Toyota Tacoma перетворили на повноцінний будинок на колесах (Фото)

Компактний позашляховик Suzuki Jimny отримає низку оновлень (Фото)

Компанія Toyota показала тизерну фотографію нової Toyota Camry

Китайський GAC виводить на ринок новий гібридний позашляховик за 31 тис. доларів…