This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-14. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera На «Алясці» поблизу храму облаштовують патріотичну конструкцію: фото дня

Біля Церкви святого апостола Петра у Тернополі закінчують встановлювати синьо-жовту конструкцію. Як вона виглядає — побачили журналісти «20 хвилин». .

Бювет на бульварі Куліша – запрацював. Та чи надовго? (ФОТО ДНЯ)

Як розповідають жителі мікрорайону «Аляска», бювет на бульварі Пантелеймона Куліша регулярно ламається. Це один із трьох бюветів у Тернополі, де можна безкоштовно набрати води. 23 вересня читачі повідомили у редакцію «20 хвилин», що бювет на Куліша нарешті запрацював. Щоправда, скористатися ним змогли не всі...

photo_camera Що сталося з асфальтом на Руській? Фото дня

На центральній вулиці Тернополя асфальтне покриття подекуди «залізло» на тротуар. Асфальт зсунувся в одну зі сторін вулиці через аномальну спеку, яка була влітку. Чи знають про проблему у міській раді та як її вирішуватимуть? Ми дізнались.

photo_camera Вихованці музичної школи №1 влаштували концерт для першокласників та батьків: фото дня

У День знань від Тернопільської музичної школи №1 імені Василя Барвінського організували концерт для дітей та батьків. На дійство завітали десятки тернополян. Захід відбувається у комплексному трансфер-містечку на Качали.

photo_camera Що сталося з плафонами на Набережній? Фото дня

На Набережній Тернопільського ставу тріснули плафони кількох ліхтарів. Дехто з тернополян припускає, що це трапилось через аномальну спеку. Що насправді є причиною оказії – «20 хвилин» дізнались.

photo_camera На Театральному майдані розмалювали карту України: фото дня

Цікаву акцію з нагоди Дня Незалежності організували від «Туристично-інформаційного центру міста Тернополя». На центральній площі міста можна сфотографуватись біля карти України, яку розфарбувала малеча. А ще поглянути – люди з яких регіонів оселились у Тернополі.

photo_camera Фонтан у Сопільче ремонтуватимуть після Перемоги: фото дня

Водограй «Зустріч» на центральній алеї парку Сопільче обгородили. Тут з’явився банер: «Об’єкт буде відремонтовано після перемоги!». Ремонтні роботи, які розпочали наприкінці липня, наразі призупинили.

photo_camera Вода лилась безперервно: у міській раді пояснили, чому освіжаючі парасольки працювали вночі

17 серпня ввечері журналісти «20 хвилин» помітили, що на Театральному майдані і у парку «Сопільче» працюють освіжаючі парасольки. Вони безупинно розпилювали воду. Чи була у них потреба в нічний час? Ми звернулись за коментарями у Тернопільську міську раду.

play_circle_filled Як тернопільська малеча освіжається у спеку: відео дня

У дітей в Тернополі свої розваги. Малята влаштували купання прямісінько у фонтані на бульварі Данила Галицького. Дітлахи плюскаються у воді, граються, а дехто навіть засмагає.

photo_camera На вулиці Острозького розрили тротуар: фото дня

Неподалік дитячо-юнацької спортивної школи №2, що на вулиці Острозького, частину тротуару розрили. Таку ситуацію тут спостерігають вже кілька днів, розповіли перехожі. Ділянку по периметру обгородили сигнальними стрічками. Що саме там роблять?

Свіжий випуск

№ 41 від 11 жовтня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up