This version of the page http://bin.ua/news/finance/ (104.21.69.8) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-29. The original page over time could change.
Фінансові новини
  • Фінансові новини

  • |
  • 29.09.23
  • |
  • 18:24
  • |
  •  RSS
  • |
  • мапа сайту
  •    реєстрація
  • |
  • ввійти

Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

НОВИНИ
АНАЛІТИКА
Фінансові новини

Страховий ринок України з липня-2022 року за рік скоротився на 19% - НБУ 16:41

Страховий ринок України з 1 липня 2022 року до 1 липня 2023 року скоротився на 19%, до 115 компаній зі 142, здебільшого завдяки сегменту non-life (26 СК), наголошують у звіті Національного банку України.

 
Долар дешевшає до євро, єни та фунта, ринок очікує статданих зі США 15:43

"Сьогоднішні дані про витрати американців та інфляцію можуть певною мірою послабити очікування можливого підвищення ставки Федрезерву в листопаді", - зазначає аналітик CMC Markets Майкл Г'юсон, слова якого наводить Market Watch.

 
Комітет Ради затвердив доопрацьований проєкт про додаткове оподаткування надприбутків банків 12:50

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податків та монетарної політики затвердив у першому читанні доопрацьований законопроєкт №9656д про додаткове оподаткування надприбутків банків.

 
Банк має повернути гроші, вкрадені з картки шахраями, якщо не доведено, що користувач сам ініціював списання з рахунків, - Верховний Суд 12:37

Cам факт коректного вводу вихідних даних для ініціювання такої банківської операції, як списання коштів з рахунку користувача, не може достовірно підтверджувати ту обставину, що користувач своїми діями чи бездіяльністю сприяв незаконному використанню ПІН-коду.

 
Європейські акції активно зростають на статданих 11:56

Фондові індекси країн Західної Європи активно піднімаються під час торгів у п'ятницю, інвестори оцінюють великий масив макроекономічної статистики з єврозони.

 
ОВДП, які знаходяться в обігу за номінально-амортизаційною вартістю на 29.09.23 11:51

Національний банк України наводить дані щодо облігацій внутрішньої державної позики в обігу на 29 вересня 2023 року.

 
Волатильність долара пов'язана з непередбачуваністю центробанків світу - аналітики 11:46

Валютним трейдерам стає дедалі складніше прогнозувати траєкторію курсу долара через непередбачувану політику провідних центробанків світу, пише The Wall Street Journal із посиланням на думку різних аналітиків.

 
НБУ продовжив обмін дрібних монет та старих банкнот гривні до кінця війни 09:37

Національний банк України продовжив термін обміну монет дрібних номіналів та банкнот гривні старого зразка, введених у обіг до 2003 року, що вилучаються з обігу та перестали бути засобом платежу.

 
Ціни на золото близькі до 7-місячного мінімуму перед публікацією даних щодо інфляції, мідь виросла на сподіваннях щодо Китаю 08:44

Ринки очікують на ключові дані щодо інфляції в США, тоді як ціни на мідь зросли на тлі ставок на те, що тижневі канікули в Китаї допоможуть прискорити економічне зростання.

 
Азіатські акції мають труднощі, оскільки побоювання щодо процентних ставок зберігаються, Гонконг відновлюється 08:17

Більшість азіатських акцій рухалися в діапазоні від нуля до мінімуму, оговтавшись від різких втрат цього тижня, оскільки яструбині сигнали центральних банків та зростання прибутковості підірвали настрої.

 
Долар упав з 10-місячного максимуму, єна все ще перебуває під впливом можливості інтервенцій 08:04

Долар утримав 10-місячний максимум, оскільки ринки наближалися до кінця кварталу, даючи єні трохи більше перепочинку наприкінці тижня, на тлі побоювань щодо інтервенцій.

 
Волл-стріт закрилася зростанням, оскільки інвестори перетравлюють економічні дані напередодні звіту з інфляції 07:50

Основні індекси Уолл-стріт у четвер закрилися зростанням, оскільки інвестори оцінили останню порцію економічних даних, а зростання прибутковості казначейських облігацій зупинилося напередодні ключового звіту щодо інфляції.

 
Аграрії цьогоріч отримали понад ₴56 мільярдів кредитів на розвиток 28.09

З початку року більш як 11 тисяч українських агропідприємств одержали банківські кредити на розвиток господарств, з них понад 8 тисяч - за програмою доступних кредитів.

 
Долар США дешевшає до євро, єни та фунта перед публікацією даних про ВВП США 28.09

Розрахований ICE індекс, що показує динаміку долара щодо шести валют (євро, швейцарський франк, єна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), втрачає 0,32%, ширший WSJ Dollar Index - 0,31%.

 
МТСБУ з 29 вересня знижує вартість полісів «Зеленої карти» на 3,4% 28.09

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) з 29 вересня знижує тарифи на поліси «Зелена карта» для тих, хто виїжджає за кордон, на 3,4%.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
36,5686
 0,0000
0,00
EUR
1
38,7408
 0,1865
0,48

Курс обміну валют на сьогодні, 10:51
  куп. uah % прод. uah %
USD 37,4892  0,07 0,18 38,2072  0,06 0,16
EUR 39,8340  0,06 0,16 40,8376  0,04 0,09

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:40
  куп. uah % прод. uah %
USD 36,9300  0,00 0,00 36,9343  0,00 0,00
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

«Невловимий» свідок, невідомі повноваження і нерухомі літаки на аеродромі «Канатове»: як відбувається розгляд справи Романа Червінського

Попри непублічну професію, полковник Роман Червінський, який раніше працював у Службі безпеки України й Головному управлінні розвідки Міноборони, відомий широкому загалу. Він має державні нагороди, серед яких - два ордени Богдана Хмельницького і орден "За мужність".

ТОП-НОВИНИ

Палата представників США схвалила виділення Україні $300 млн

Палата представників Конгресу США пізно вечері у четвер проголосувала за виділення Україні 300 мільйонів доларів на підтримку України. Крім того, у Палаті представників був ухвалений законопроєкт про витрати на оборону на суму на суму 826 мільярдів доларів.

НАБУ розслідує виплату «зеленого» тарифу окупованим станціям брата Шурми

У провадженні фігурують п'ять фірм, якими за даними Bihus.Info володіють брат заступника керівника Офісу перзидента Ростислава Шурми Олег або наближені до посадовця особи.

Арестович відповів на скандал щодо сексистських висловів про жінок на лекціях з психології

"От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тра***ти, а коли набридне, чи звикли, чи наїлись, далі хочеться придушити нах**н, щоб її ніколи не було", - каже на відео Арестович.

«Лист щастя» від Байдена. Як американські побажання перетворилися на ультиматум Банковій

Американський план українських реформ, оприлюднений напередодні «фінансового Рамштайну», став сенсацією для українських медіа. І, схоже, це було одним із завдань цього документа.

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес

WSJ: OpenAI продасть акції інвесторам

Стартап штучного інтелекту OpenAI веде переговори з інвесторами про продаж акцій. Після цього оцінка компанії може зрости до $80 млрд і більше, повідомив WSJ із посиланням на людей, знайомих із деталями переговорів.

В оновленій iOS 17 користувачі iPhone та iPad зможуть перекладати з та на українську мову

Українська мова з'явилась вперше в системі Apple і зараз це одна з 20 мов, переклад з яких та на які може робити стандартний перекладач. Оновлення вийшло з IOS 17, яку можна завантажити та встановити з 18 вересня.

Mercedes, BMW та Porsche можуть найбільше постраждати у тарифній суперечці між ЄС та КНР

Розслідування ЄС щодо субсидій для електромобілів у Пекіні має на меті захистити його автовиробників від потоку дешевих китайських автомобілів. Але якщо це призведе до взаємних тарифів, три німецькі виробники авто преміум-класу ризикують зазнати великих втрат.

FTC подала антимонопольний позов до Amazon: найгучніша справа в спробі приборкати технологічних гігантів

"У нашій скарзі викладено, як Amazon використовує низку каральних і примусових тактик для незаконного збереження своєї монополії", - зазначила голова FTC Ліна Хан.

IT-гіганти відзвітували в ЄС про боротьбу з пропагандою з РФ

Брюссель опублікував звіти Google, Meta, Microsoft й інших інтернет-компаній про боротьбу з дезінформацією. Вона лишається ризиком, попри перевірку фактів, видалення каналів і пониження в пошукових системах, кажуть в ЄС.

Xiaomi анонсувала 13T / 13T Pro — обіцяє 4 великі оновлення Android та 5 років апдейтів безпеки

Телефони в першу чергу продаватимуться на європейських ринках та у Великобританії, передає The Verge. Ціна Xiaomi 13T Pro стартуватиме від 649 фунтів (799 євро), а 13T - від 549 фунтів (649 євро).

У США вдруге вдало пересадили людині серце свині

В університеті Мериленду вдруге пересадили людині серце генномодифікованої свині. Попередній пацієнт прожив із таким трансплантатом два місяці.


• далі...