This version of the page http://k-z.com.ua/ukraina-es (104.21.30.55) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-28. The original page over time could change.
Україна - ЄС - Конфлікти і закони

  • Головна
  • Світ
  • Україна
  • Політика
  • Події
  • Київські новини
  • Відео
  • Спорт та діло

Україна - ЄС

У Палаці миру виступили представники України. Міжнародний суд також розгляне заяви росії про те, що її вторгнення в Україну мало на меті запобігти начебто геноциду. Суд з'ясував, що було недостатньо доказів «геноциду» Україною власного народу і що росія не мала права брати участі у збройному втручанні, яке коштувало життя мирним жителям і спричинило кризу з біженцями, повідомляє Польське радіо.

Після чергової нічної ракетної атаки росії на український порт Ізмаїл на Дунаї, Румунія закрила кілька пунктів пропуску на кордоні з Україною. Цього разу, ймовірно, жодна російська ракета не впала на румунську територію, повідомляє Польське радіо.

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 23 вересня, повідомив, що, повертаючись із США та Канади до України, відвідав Люблін, де вручив державні нагороди польським волонтерам. Там він подякував усій Польщі за її неоціненну підтримку, передає Польське радіо.

Бельгійські ЗМІ повідали, що серед усіх країн, які надають допомогу Україні, Польща посідає перше місце в перерахунку рівня допомоги на одну особу. Про це повідомляє бельгійська щоденна газета Het Laatste Nieuws.

У п'ятницю, 23 вересня, найбільша газета Бельгії, коментуючи останні суперечки між Києвом і Варшавою, написала, що президент України Володимир Зеленський своєю промовою в ООН «вистрілив собі в ногу». Автор коментаря підкреслив, що Польща виявилася одним із найкращих союзників України, передає Польське радіо.

Варшава і Київ повинні якомога швидше припинити свої суперечки, заявив президент Литви Ґітанас Науседа після зустрічі з Анджеєм Дудою та Володимиром Зеленським. «Заради спільної, найважливішої мети - захисту Європи від агресивної політики Росії - суперечки між Україною та Польщею мають бути вирішені якомога швидше», — акцентував Науседа. Литовський лідер підкреслив, що необхідно знайти рішення, щоб криза у відносинах між двома країнами не поглибилася, повідомляє Польське радіо.

Це може зацікавити:

  1. ​Через обмеження імпорту українського зерна Україна збирається судитися з Польщею, Словаччиною та Угорщиною
  2. ​Польща оголосила, що якщо ЄС не продовжить заборону на українське зерно після 15 вересня, Варшава запровадить ембарґо в односторонньому порядку
  3. ​Генсек НАТО закликав не припиняти підтримку України
  4. ​Президент Польщі порівняв дії України у зерновому конфлікті з діями потопельника
Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Останні новини

28.09.2023 09:31

​330 кацапів подохли минулої доби на українській землі

28.09.2023 09:29

​Оперативна інформація станом на 06.00 28 вересня 2023 року щодо російського вторгнення

27.09.2023 21:27

27.09 Новопрокоповка-Вербовое - начало движения наших войск. На рф забыли залить тротил в снаряды. Олег Жданов

27.09.2023 20:19

​Нью-йоркський суд визнав експрезидента США Дональда Трампа винним у шахрайстві

27.09.2023 19:44

​Туреччина експортуватиме до Румунії до 4 мільйонів кубометрів газу на добу

27.09.2023 19:28

​Міжнародний суд ООН у Гаазі проведе відкриті слухання щодо вторгнення росії в Україну

27.09.2023 11:59

​Ось результат «держави в смартфоні»

27.09.2023 11:37

​Кожен самостійно обирає свободу чи страх змін

27.09.2023 11:05

​Парадокси «Укренерго»: відновлення розподільчих мереж з переплатами на користь росіян?

За прошедшие сутки рашистская федерация нанесла очередной удар по Украине, применив 38 иранских ударных беспилотников «Шахед 136/131»

детальніше
Конфлікти і закони

Опитування

Чи обрали б Ви зараз генерала Валерія Залужного президентом України?

Результаты

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Справи всесвітні

Правовий акцент

Судові хроніки

Резонансні вердикти

Знамениті відповідачі

Відомі позивачі

Інтернет-конфлікти

Популярні теми

Конфлікти і закони © 2008-2023.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.