This version of the page http://bin.ua/press-releases/ (104.21.69.8) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-19. The original page over time could change.
Прес-релізи
  • Фінансові новини

  • |
  • 19.09.23
  • |
  • 17:47
  • |
  •  RSS
  • |
  • мапа сайту
  •    реєстрація
  • |
  • ввійти

Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

НОВИНИ
АНАЛІТИКА
Прес-релізи

БО «БФ «Help For Ukraine» запрошує до партнерства для реалізації унікального проекту 13:16

Гуманітарна катастрофа внаслідок вибуху на Каховській ГЕС призвела до критичної нестачі питної води передусім у Херсонській та Миколаївській областях. «БФ «Help For Ukraine» запрошує український бізнес до партнерства для реалізації унікального проекту.

 
Творчий корпоратив – що це та як організувати? 14.09

В організації творчого корпоративу завжди готова допомогти київська арт-студія «Ліхтарик». Всі майстер-класи студії супроводжуються цікавою розповіддю про культуру і традиції.

 
Какие лимиты на пополнение карты в сентябре? 13.09

Пополнить карту любого банка можно только в установленных пределах. Чтоб лимит не стал для вас неприятным сюрпризом, лучше узнать его заранее на выбранной платформе.

 
Як працюють мікрофінансові організації в Україні 12.09

На відміну від банківських структур, найновіші МФО видають позики на невеликі суми. Є компанії, де верхній ліміт становить всього лише 5000-7000 гривень, але є і більші організації, здатні надати фінансові кошти до 50 000 гривень.

 
Академія праці, соціальних відносин і туризму відкрила нову кафедру 09.09

Академія оголосила про відкриття кафедри гастрономії, сомельє та винної культури, створення якої є важливим кроком у розвитку гастрономії в Україні та надасть нові можливості професійного розвитку для студентів.

 
Специалисты Стилус рассказали, как приобрести б/у айфон и не прогадать 07.09

Эксперты онлайн-магазина бытовой техники и электроники Стилус рассказали о ключевых параметрах, на которые стоит обратить внимание при покупке подержанной техники Apple.

 
Суші Майстер Харків: як заощадити і насолодитися найкращими ролами? 04.09

Як уникнути переплати за суші? Справді, суші та роли - це ніяк не найбюджетніша страва. Використання свіжої риби, овочів, фруктів вартує своїх грошей.

 
В ua-offshore рассказали об особенностях регистрации оффшоров в Уэльсе 04.09

Специалисты украинской компании ua-offshore предоставляют комплексные услуги по регистрации компаний и открытию счетов во многих странах, включая наиболее популярные локации для оффшоров: Сингапур, Гонконг, Лихтенштейн.

 
Економний та надійний конвеєр для переміщення сухої та вологої продукції 01.09

При виборі шнекового транспортеру головним є чітке розуміння робочих завдань, що буде виконувати конвеєр, а отримати консультації щодо особливостей монтажу, використання та обслуговування завжди можна у вітчизняних виробників шнеків.

 
Чому паперові пакети кращі за поліетиленові 31.08

Найчастіше серед перелічених видів пакування для транспортування різноманітних речей ми використовуємо сумки з поліетилену чи цупкого паперу. Чим вони відрізняються і які краще обрати.

 
Тактовые кнопки и электронные датчики в системах управления и обнаружения: обзор от компании Electronica 31.08

Системы обнаружения и управления широко распространены в промышленности и быту, поэтому существует множество вариантов комбинированного использования различных электроустройств, элементов слежения, датчиков и тактовых кнопок, которые позволяют точно контролировать различные процессы.

 
В Умані пройшов V фестиваль сиру та вина Cheese&Wine Festival 23.08

Фестиваль проходив у готельно-ресторанному комплексі Forest Club Sherwood. У заході взяли участь відомі українські винноробні: TM My Wine, SHABO, BOLGRAD, Cotnar, Villa Tinta, винарня Владислава Закревського.

 
Благодійний сквош-турнір Zenit Ukraine Open 2023 в Києві: результати змагань 23.08

Благодійний турнір "Zenit Ukraine Open 2023" зібрав на своїх кортах більше 100 гравців, які приїхали з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Хмельницького, Полтави, Херсона та Одеси, а також з Франції, США, Туреччини та Молдови.

 
DTF Друк: Від Віртуального Світу до Реального Одягу 22.08

DTF друк - це метод перенесення графічних зображень на тканину. Спрощено кажучи, це дозволяє нам надрукувати на одязі ігрові моменти, персонажів чи символи з улюблених відеоігор.

 
Как выбрать циркуляционный насос? 21.08

Залог быстрого прогрева помещения - циркуляция нагретого теплоносителя в системе. Без этого дальние углы будут прогреваться очень долго.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
36,5686
 0,0000
0,00
EUR
1
39,1540
 0,1609
0,41

Курс обміну валют на сьогодні, 09:43
  куп. uah % прод. uah %
USD 37,8441  0,22 0,60 38,5329  0,16 0,41
EUR 40,5865  0,22 0,53 41,5165  0,19 0,47

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:40
  куп. uah % прод. uah %
USD 36,9315  0,00 0,00 36,9343  0,00 0,00
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

Мінагрополітики озвучило принципи системи обмеження експорту українського зерна до ЄС

Уряд схвалив нову процедуру експорту кукурудзи, ріпаку, соняшнику та пшениці, відповідно до якої потрібно отримати ліцензію Мінекономіки за погодженням з Мінагрополітики, щоб постачати ці культури до п'яти держав - членів ЄС, що межують з Україною.

ТОП-НОВИНИ

Норвегія передасть Україні близько 50 гусеничних вантажівок

Такі авто можуть маневрувати на місцевості, недоступній для колісних транспортних засобів. Вони можуть перевозити боєприпаси, продукти харчування та воду українським військовим у польових умовах.

Нардеп «Слуга народу» пропонує в'язням крутити педалі й виробляти електрику

Член фракції «Слуга народу» Сергій Гривко зареєстрував законопроєкт, яким запропонував залучити в'язнів до генерації електроенергії та скорочувати їм за це тюремний строк.

Данія спільно з іншими країнами передасть Україні додаткові 45 танків

Партія складатиметься з 30 танків Leopard 1, а також з 15 танків T-72. Їх купують у співпраці з іншими країнами, сказав міністр оборони Трольс Лунд Поульсен.

Із Чорноморська вперше за два місяці вийшло судно із зерном

Як заявив віце-прем'єр Олександр Кубраков, судно Resilient Africa з 3 тисячами тонн пшениці вийшло з порту Чорноморськ і рухається у напрямку Босфору.

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес

Комітет Сенату США взявся за Маска і роботу Starlink в Україні

Комітет Сенату США зі збройних сил зайнявся вивченням питань національної безпеки, викликаних рішенням Ілона Маска заблокувати його приватну супутникову мережу Starlink біля Криму.

Adobe Premiere Pro навчився автоматично видаляти слова-паразити та фонові шуми

Відеоредактор Adobe Premiere Pro отримав кілька нових функцій на базі ШІ, зокрема для видалення фонових шумів і слів-паразитів.

Більше ніякого «‎з повагою»: покоління зумерів розмовляє в офісах зовсім новою мовою

Покоління зумерів - людей, народжених у 1997-2010 роках - вносить свої корективи у робочий процес, змінюючи вимоги до оплати, графіку чи уніформи, а тепер і офісної мови.

Тактичні AR-окуляри IVAS 1.2 на базі HoloLens більше не викликають у солдатів Армії США нудоту - Microsoft зберігає шанси на контракт

Microsoft ще не втратила шанси на контракт вартістю понад $20 млрд, який включає поставку понад 100 000 окулярів доповненої реальності для Армії США. Гарнітура, побудована на базі HoloLens, успішно пройшла випробування.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max зможуть запускати нативні версії AAA-ігор, ідентичні консольним версіям

Йдеться не про спеціальні версії ігор і не про запуск через хмарні сервіси, а про повноцінні версії, ідентичні консольним, з апаратною  підтримкою трасування променів. Це стало можливим завдяки новому процесору A17 Pro.

У Сенаті США відбулося перше засідання на тему регулювання ШІ

13 вересня 2023 року в Сенаті США відбулося перше з дев'яти засідань на тему регулювання сектора ШІ. За словами голови Чака Шумера, усі запрошені експерти погодилися з необхідністю розроблення нормативно-правової бази в цьому сегменті.

ЄП затвердив закон щодо забезпечення на 2050 рік 70% екологічно чистого авіапалива

Європарламент (ЄП) схвалив новий закон, спрямований на збільшення використання в авіаційному секторі екологічно чистих видів палива, таких як удосконалене біопаливо чи водень.


• далі...