This version of the page http://www.peugeot.ua/showroom/peugeot-508.html (139.45.207.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-17. The original page over time could change.
Peugeot 508: фастбек зі сміливим виглядом | Peugeot Україна ПЕРЕЙТИ ДО ВМІСТУ
Peugeot 508

Витрата пального у змішаному циклі

5,5 - 7,0 л / 100 км

Викиди CO2 змішаного типу

142 - 159 г/км

-/5 0 Відгуки
Рейтинг 0 / 5 серез 0 відгуків

PEUGEOT 508 :  фастбек преміум класа

Відкрий для себе PEUGEOT 508 – фастбек зі сміливим виглядом, що об'єднав безкомпромісний дизайн та провідні технології. Оцініть його високотехнологічні рішення та отримуйте надзвичайний досвід кермування завдяки ефективним дизельному або бензиновому двигунів.
ДИЗАЙН

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ФАСТБЕК

Низький динамічний силует, агресивна передня частина та сталевий мускулистий стиль нового фастбеку PEUGEOT 508 знаменує нову еру спорту й елегантності. Його вирізьблені лінії, довершена решітка й нові ходові вогні підкреслюють сміливий та інноваційний дух автомобіля.

ПЕРЕДНІ ФАРИ: СВІТИ ЯСКРАВО

Візуальний комфорт підтримує унікальний світловий підпис брендуСтандартна або додаткова опція залежно від модифікацій :Full LED фари з автоматичним перемиканням світлаЦя функція автоматично коригує висоту вогнів відповідно до навантаження автомобіля, щоб не заважати іншим учасникам дорожнього руху. , передні LED індикатори та статичні сигнали повороту. Вам все видно і вас усім видно, що робить кермування простішим та безпечнішим.

ЗАДНІ ФАРИ : ЗАВЖДИ ПОМІТНИЙ

Задні фари доповнюються двома Full LED 3D лампамиСтандартна або додаткова опція залежно від модифікацій.  , що оживляють фірмовий підпис "кігті лева", які ефектно спалахують при блокуванні і розблокування дверей. Інтенсивність світла автоматично регулюється в залежності від освітленості, що забезпечує поліпшення видимості.

ДАХ, ЯК ВІКНО В СВІТ

Час зануритись у красу пейзажу навколо вас. Світлий панорамний дах, що відкриваєтьсяДодаткова або недоступна опція в залежності від модифікацій    дає можливість усім пасажирам, включно з заднім рядом сидінь, насолодитись унікальнми широким видом на навколишні пейзажі.

БЕЗРАМКОВІ ДВЕРІ

Елегантність фастбеку PEUGEOT 508 витікає з плавних ліній, які стильно комбінуються з безрамковими дверима. Сучасний дизайн гарантує безкомпромісну естетичність та якість: у збалансованих пропорціях, у оздобленні та інших очевидних деталях, кожна з яких по-своєму робить цей автомобіль бездоганним.

БАГАЖНЕ ВІДДІЛЕННЯ : ДОДАТКОВИЙ ПРОСТІР

Для валіз та іншого багажу передбачено містке багажне відділення об'ємом 487 лТакож можна збільшити місце для вантажу вдесятеро, склавши повністю або частково заднє сидіння. . Крім того, PEUGEOT 508 може бути оснащений електроприводом задніх дверейДодаткова або недоступна опція залежно від модифікацій , який, в поєднанні з функцією «вільні руки»Доступ до авто або Запуск двигуна "Вільні руки" , дозволяє відкривати і закривати багажник простим рухом ноги в зоні під заднім бампером.

УНІКАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ PEUGEOT I-COCKPIT®

Все під контролем з новим PEUGEOT i-Cockpit® в PEUGEOT 508. Насолоджуйся версією футуристичного водійського місця з компактним кермом, дисплеєм на рівні лобовго склаНалаштування слід робити під час стоянки автомобіля  який можна налаштувати під себе, та широким 10” HD сенсорним екраномСтандартна, додаткова або недоступна опція в залежності від модифікацій . Контролюйте налаштування автомобіля через надзвичайно приємні на дотик перемикачі.
POSTE DE CONDUITE

ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ'ЯЗКУ

Користуйтесь своїми улюбленими сумісними додатками на широкому 10” сенсорному екраністандартна або недоступна опція залежно від комплектації  за допомогою функції Mirror ScreenСтандартно чи опціонально, залежно від комплектації. Функція Mirror Screen використовує ваш смартфон для з’єднання. Переконайтеся, що ваш оператор надає доступ в інтернет без стягування додаткових коштів. Під’єднайте смартфон до автомобіля Peugeot за допомогою USB-кабелю – от і все. Функція Mirror Screen працює на Android Auto® (смартфонах Android після завантаження додатку Android Auto на пристрій під час повної зупинки авто), через Apple CarPlay® (пристрої на iOS) чи за допомогою технології MirrorLink® (на смартфонах, сумісних з MirrorLink®). Працюватимуть лише сертифіковані Android Auto®, Apple CarPlay® і MirrorLink® додатки – під час стоянки чи руху, залежно від конкретної ситуації. За деякі додатки з Вас можуть стягнути плату. Ви можете користуватися голосовим контролем з Android Auto® і Apple CarPlay®. , поки ваш смартфон заряджаєтьсяСтандартна або додаткова опція залежно від модифікації - Індукційна зарядка для пристроїв  під центральною консоллю. 

Hi-Fi FOCAL®, ЧИСТОТА ЗВУКУ

Hi-Fi СИСТЕМА FOCAL®,  ЧИСТОТА ЗВУКУ

Преміальна Hi-Fi система FOCAL®Стандартна або додаткова опція залежно від модифікації  запропнує вам чистий та деталізований звук. Обладнаний 10-ми динаміками та найкращими акустичними технологіями, новий PEUGEOT 508 розширює межі можливостей автомобільного Hi-Fi звуку.

КОНФОРТНІ СИДІННЯ З ІНДИВІДУАЛЬНИМИ НАЛАШТУВАННЯМИ

Для максимального комфорту в PEUGEOT 508 для водійського і пасажирського сидіння передбачені сертифіковані AGRAktion Gesunder Rücken (Німецька асоціація здоров`я спини). Стандартна або додаткова опція залежно від модифікації : цей стандарт поєднує в собі ергономічність і широкий діапазон налаштуваньРегулювання довжини та нахилу сидіння або поперекової опори . Опція автоматичного налаштуваннями і пам'яттю, оснащені функцією підігріву і багатоточкового масажуДодаткова або недоступна опція залежно від модифікації .

РОЗУМНЕ ЗБЕРІГАННЯ

У салоні існує багато відсіків для зберігання особистих речей. Відсіки спереду приховані збоку водіського та пасажирських сидінь та під центральною панеллю. Пасажири позаду також зможуть тримати свої речі під рукою

БЛАГОРОДНІ ТА ВІЧНІ МАТЕРІАЛИ

Кожна деталь акцентує неперевершенні враження від кермування. Виконаний у автентичних матеріалах інтер’єр нового PEUGEOT 508 може похизуватись заводським оздобленням зі шкіриШкіра та інші матеріали: подробиці шкіряного оздоблення дивіться у Технічних характеристиках  та Alcantara®, перфорованим шкіряним кермом, передньою та боковими панелями, що оздоблені деревом Zebrano.

ПЛАВНІСТЬ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Незалежно від того, яку версію ви обираєте, преміальний фастбек PEUGEOT 508  забезпечує плавну їзду та бездоганну стійкість, що досягається за рахунок регульованої підвіскиРегульована підвіска дозволяє водієві вибрати режим руху, керуючи амортизацією в 3 режимах: Normal, Comfort або Sport. Стандартна, додаткова або недоступна опція залежно від модифікації. . Він поєднує в собі потужність та контрольовані викиди CO2 завдяки ефективності своїх бензинового або дизельного двигунів.
ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ

СИСЕТМА НІЧНОГО БАЧЕННЯ

Вночі, коли майже нічого не видно, інфрачеровна камера нічного бачення Night VisionСтандартна або додаткова опція залежно від модифікації.  дозволяє легше помічати тварин та пішоходів перед автомобілем для додаткової безпеки на дорозі. Зображення демонструється у полі вашого зору та супроводжується звуковим сигналом.

НАПІВАВТОНОМНЕ КЕРУВАННЯ

За допомогою «Безпека» Стандартна, додаткова або недоступна опція залежно від модифікації.  керуйте PEUGEOT 508 напівавтономно. Завдяки адаптивному круїз-контролю з функцією Stop & GoЗалежно від комплектації  у поєднанні з системою утримання смуги руху. швидкість вашого автомобіля пристосовується до швидкості перед вами і утримує автомобіль у тому положенні, в якому він знаходитьсяЗалежно від комплектації  ви вибрали в дорозі.

ОПТИМАЛЬНА БЕЗПЕКА

З пакетом "Безпека"Стандартна опція  включає в себе "Круїз-контроль з обмежувачем швидкості", "Систему автоматичного включення склоочищувачів і фар" ,  допоміжні засоби дозволять відчути спокій на дорозі. В пакет входять функції  Active Safety Brake з Distance Alert, Lane Keeping Assist та Speed Limit Recognition and Recommendation.

FULL PARK ASSIST

Теїнологія Full Park AssistАктивна допомога при паралельному паркуванні або паркуванні типу "гараж". Додаткова або недоступна опція залежно від комплектації  пропонує вам повністю автоматизовану допомогу під час паралельного чи перпендикулярного паркування. Функція активується на важелі перемикання передач, завдяки чому система виявляє доступне для паркування місце, а водій навіть не торкається керма чи педалей.
InfoCar
Тест-драйв седана Peugeot 508 PSE від Infocar

Peugeot 508 PSE – найпотужніший серійний автомобіль Peugeot на 360 кінських сил.  

 

Недарма ця модель називається SPORT ENGINEERED, адже спортивний характер у нього в ДНК. Він увібрав у себе найкращі технологічні надбання спортивного підрозділу PEUGEOT SPORT, який приніс Бренду неодноразові перемоги у ралі Дакар та у перегонах на витривалість 24 години Ле-Мана. Завдяки легендарним спортивним моделям, як PEUGEOT 908 та Peugeot 3008 DKR Maxi, Бренд прославився на увесь світ.

 

Першими протестувати заряджену версію та зробити свої висновки вирушила команда Infocar.

AUTONOMIE & RECHARGE

L’autonomie de la batterie lithium-ion de la nouvelle PEUGEOT 508 HYBRID vous permet de parcourir jusqu’à 54 km en mode Electric, selon le protocole d’homologation WLTPWLTP : Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO2 et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO2 mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO2 et d'autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d'utilisation et de différents facteurs tels que: la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations sur le site internet PEUGEOT de votre pays. qui donne aux utilisateurs une vision plus précise et plus réaliste des valeurs d’autonomie selon l’utilisation réelle du véhicule.

CONNECTIVITÉ

INDÉPENDANCE ACCRUE

Grâce aux services proposés par MyPeugeot® et Free2Move, vous n’aurez jamais été aussi autonome dans la gestion de votre véhicule hybride rechargeable.

КЕРУЙТЕ ФУНКЦІЯМИ АВТОМОБІЛЯ ДИСТАНЦІЙНО

Взаємодійте дистанційно з вашим автомобілем завдяки MyPeugeotБезкоштовний сервіс доступний тільки для IOS та Android .

ДОДАТОК MYPEUGEOT®

Скористайтеся вашими застосунками завдяки безкоштовному додатку MyPeugeot®За умови наявності доступу до мобільної мережі, пропонується в залежності від призначення.  :

  • Слідкуйте за станом автомобіля (дані про водіння, місцеположення);
  • Отримуйте швидкий доступ до підтримки;
  • Керуйте технічним обслуговуванням вашого автомобіля;
  • Стежте за витратами пального.

ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ

Якщо ви користуєтесь службовим автомобілем, або відповідаєте за парк автомобілів компанії, Новий Peugeot 508 пропонує спеціальні сервіси та пропозиції для бізнес клієнтів.
СКОНФІГУРУВАТИ ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ ОНЛАЙН СКЛАД
  • Знайти дилера
  • ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
  • НЕОБХІДНА ДОПОМОГА
  • ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ
Модельний ряд
  • PEUGEOT Sport Engineered
  • Електричні автомобілі
  • Гібридні автомобілі
  • Кросовери
  • Мінівени
  • Переобладнані автомобілі
  • Седани
  • Переобладнані спільно з Reform
Швидкі посилання
  • Придбати PEUGEOT онлайн
  • Сконфігурувати ваш PEUGEOT
  • Замовити онлайн консультацію
  • Зареєструватись на тест-драйв
  • Підзарядка
  • Автономія
Післяпродажне обслуговування
  • Онлайн запис на сервіс
  • PEUGEOT Assistance
  • Аксесуари
  • Вартість ТО
  • Технічне обслуговування
Дізнайся
  • Юридичне повідомлення
  • Політика конфіденційності