Компанія BMW презентувала великий седан

На автосалоні в Женеві показали відразу дві «супер сімки». Одна з них отримала складну назву Alpina B7 Biturbo Allrad LWB, пише auto.mail.ru.

Звичайно, цю машину можна назвати «просто тюнінгом», але насправді майстри з німецького містечка Бухлое попрацювали на совість. Адже «сімка» від Alpina відрізняється не тільки трохи іншим зовнішнім виглядом.

Але і начинкою – під капотом ховається мотор 4,4 л, який видає 608 к.с. і відразу 800 Н ∙ м (в стандарті – 450 кінських сил і 650 Н ∙ м). Плюс модернізований 8-ступінчастий автомат, який переключається трохи швидше, ніж на просто «сімці». В результаті максимальна швидкість машини складає 310 км /год (і це спрацьовує обмежувач), а час розгону 0-100 км / год займає 3,7 с замість 4,6 с.

Ну а другу модель зробили самі баварці – мова йде про BMW M760Li xDrive. Перша «сімка», яка офіційно отримала букву «М» в назві. І це зайвий раз підкреслює всю міць і крутизну автомобіля. M760Li оснащується вже не 8-циліндровим агрегатом, а феєричним V12 об’ємом 6,6 л – такий же, до речі, використовується на Rolls-Royce. На BMW його потужність вирішили обмежити рівнем в 600 к.с., спробувавши дотримати субординацію (на тих же «Роллс» він видає до 632 к.с.). Розганяється величезна 12-циліндрова «сімка» з місця до сотні за 3,9 с., “Максималка” традиційно обмежена на рівні 250 км / год … Але в BMW розуміють, що деяким потрібно швидше, тому за додаткові гроші (і чималі !) пропонуватиметься спеціальний пакет – в цьому випадку обмежувач спрацює на 305 км / год.


Не пропустіть

Які вживані авто з Німеччини вигідніше приганяти, ніж купувати в Україні

Renault представила електричну версію популярної моделі (Фото)

Dongfeng показав новий гібридний седан із запасом ходу понад 1200 км (Фото)

Представлено оновлений позашляховик Nissan Pathfinder (Фото)