This version of the page http://te.20minut.ua/Sport (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-12. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Тернопіль

Спорт

Тернопільська Озеряна-2023: у міській раді назвали імена призерів

На вихідних у Тернополі відбувся традиційний забіг Тернопільська Озеряна. Загалом до змагань долучилось 250 людей, 30 із них — онлайн. Тим часом у мерії вже назвали імена призерів.

Тернополянки здобули нагороди на чемпіонатах України з веслування на байдарках і каное

Тернопільські спортсменки Іванка Дяченко та Дарія Довбня з тріумфом завершили чемпіонати України з веслування на байдарках і каное серед молоді до 23 років та серед дорослих спортсменів.

Тернопільські студентки здобули медалі на Кубку України з боксу на честь героїв Азовсталі

У Чернівецькій області завершився Кубок України з боксу на честь героїв Азовсталі На ньому відзначились студентки із Тернополя.

photo_camera Студент із Тернополя здобув золото на чемпіонаті світу

У столиці Аргентини Буенос-Айресі завершився чемпіонат світу-2023 з плавання серед спортсменів із порушенням слуху. Тернопільський спортсмен здобув на цих змаганнях престижну нагороду.

Спортсменка із Тернополя Марія Полянська здобула престижну нагороду на чемпіонаті світу

У румунському місті Клуж Напока триває чемпіонат світу з пауерліфтингу у серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок. На змаганнях з успіхом виступила тернополянка Марія Полянська.

Тернопільська школярка здобула «срібло» на чемпіонаті Європи з боксу

Тернополянка Олександра Черевата здобула срібну нагороду на чемпіонаті Європи з боксу серед школярів та школярок. Змагання відбулися з 15 по 26 серпня у м. Марібор (Словенія).

Біатлоніст з Тернопільщини виборов «бронзу» у спринті Літнього чемпіонату світу

Біатлоніст Віталій Мандзин виборов бронзу у спринті Літнього чемпіонату світу.

Більше 80 тернополян взяли участь у велоперегонах «Круті віражі»

19 серпня у парку Національного відродження відбулися змагання з велосипедного спорту під назвою «Круті віражі». Більше 80 учасників у різних вікових категоріях змагалися за Перемогу.

25 серпня розпочнеться онлайн запис в групи з плавання — зареєструвати дитину можна лише один раз

Для пільг обов'язкова реєстрація в м. Тернополі або Тернопільській громаді. За наявності вільних місць донабір у групи буде проводитися на початку кожного наступного місяця.

photo_camera Футбольна Академія Тернопіль проводить набір дітей: які вимоги

Діти, які мають інтерес до футболу - можуть долучитися до Футбольної Академії Тернопіль. Перегляд претендентів відбудеться 21 та 22 серпня у парку Сопільче для двох вікових категорій. 

Свіжий випуск

№ 36 від 6 вересня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up