This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-12. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

Польща отримала дозвіл на пошукові роботи на Тернопільщині: де і що шукатимуть

Польща проведе пошукові роботи на території Тернопільської області. Йдеться про ексгумацію тіл поляків, загиблих в Україні.

photo_camera Скільки коштувала арт-інсталяція, присвячена захисникам у центрі Тернополя: ми дізналися

На вулиці Сагайдачного встановили арт-інсталяцію «Дякуємо Вам Герої!», присвячену захисникам та захисницям України. Її урочисто відкрили на День міста.  Ми дізналися, за чий кошт встановлювали конструкцію та скільки витратили з бюджету.

В одній із громад Тернопільщині вигадали, як боротися із людьми, що викидають сміття не у смітники

У Шумській громаді на Тернопільщині всерйоз підійшли до питання чистоти довкілля. Тут вирішили шукати порушників і карати їх.

photo_camera У Тернополі горів склад з олією. Пожежники показали наслідки

У понеділок, 11 вересня, тернопільські рятувальники гасили пожежу на вулиці Промисловій в обласному центрі. 

Далі переводять стрілки: чому тернополян не попередили про загрозу через пожежу на Микулинецькій

Влада провалила операцію зі сповіщення та надання рекомендацій тернополянам.  Коли трапилася пожежа на підприємстві в Тернополі 10 вересня, вчасної комунікації із населенням ми не побачили. І, зважаючи на те, що далі живемо в умовах війни, важливо розуміти, хто і як повинен діяти у випадку хімічної чи будь-якої іншої загрози.   

Їхав на капоті і опинився в реанімації: у Тернопільському районі сталась автопригода

На Тернопільщині 57-річний чоловік потрапив до лікарні через жарт на дорозі. Він вирішив прокататися на капоті автомобіля. 

У райадміністрації відмовилися надавати інформацію журналістам. Приховують земельні рішення?

Інформацію про те, що в районній державній адміністрації (зараз військова адміністрація – авт.) за час повномасштабної війни приймали чимало сумнівних «землевиділень», редакції газети «20 хвилин» повідомили власні джерела. Аби це перевірити, журналіст звернувся до установи із чітким запитом на надання публічної інформації, а саме копій офіційних документів, що стосуються усіх земельних питань. Що отримали у відповідь? Нічого. Очевидно, у райадміністрації вирішили «розіграти кіно».

Померла зв’язкова ОУН-УПА Марія Богданович: коли і де відбудеться поховання

У суботу, 9 вересня, у Луцьку померла зв’язкова ОУН-УПА, членкиня проводу Тернопільської обласної організації Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих –  Марія Самсонівна Богданович.

photo_camera play_circle_filled Приміщення вигоріло, у сусідніх будинках потріскали вікна: наслідки пожежі на підприємстві у Тернополі

Масштабна пожежа сталась на одному з підприємств Тернополя у неділю, 10 вересня. Рятувальники гасили вогонь приблизно 12 годин, однак тернополяни повідомляють, що вогонь ще іноді спалахує. Ми дізналися, які наслідки пожежі. Що розповідають робітники підприємства? Як виглядають приміщення? Про це у матеріалі.

У Чорткові горів рейсовий автобус

У неділю, 10 вересня, у Чорткові трапилась пожежа. Тут загорівся рейсовий автобус.

Свіжий випуск

№ 36 від 6 вересня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up