This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-12. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Як монети можуть допомогти армії: українські банки запустили акцію на підтримку ЗСУ

Українці можуть передати монети для допомоги українському війську. В банках триває нова хвиля благодійної акції «Смілива гривня».

Як побачив маму в реанімації госпіталю — плакав. Допомога потрібна пораненому Андрію Ваврущаку

Він з 2014 року з перших днів пішов в АТО, а з початком повномасштабного вторгнення у перших рядах став на захист України і нас із вами. Через ворожий дрон отримав поранення, пережив не одну операцію, але лікарі кажуть, що стан бійця дуже тяжкий. Земляки просять щирої молитви та фінансової допомоги. Реквізити – у довідці

«Донат замість квітів»: у Бучацькому ліцеї порахували 1 вересня зібрані гроші

В Україні і на Тернопільщині 1 вересня рекомендували учням відмовитись від квітів вчителям, а натомість задонатити кошти на допомогу армії. У Бучацькому ліцеї підтримали акцію і зібрали на ЗСУ понад 20 тисяч гривень.

Підтримайте петицію про присвоєння звання Герой України Валерію Гинді (посмертно)

Тернополянин Валерій Гинда загинув навесні 2023 року під Бахмутом, що на Донеччині. На момент загибелі захиснику України було лише 25 років. Рідні загиблого захисника благають долучитися до підписання петиції про присвоєння Валерію Героя України (посмертно).

Врятуймо життя: 27-річний військовий з Тернополя терміново потребує допомоги

У 27-річного військового з Тернополя Дмитра Линви вже понад рік – свій фронт. Хлопець бореться з важкою недугою.

У Тернополі збирають шкільне приладдя для дітей військових та з малозабезпечених родин: як допомогти?

У благодійному фонду Карітас Тернопіль триває традиційна акція “Шкільний портфелик”. Усі охочі можуть долучитися та допомогти дітям підготуватися до навчання.  Як це зробити та що потрібно? Про це у матеріалі!

«Головне, що ми живі»: історія родини із Запоріжжя, яка знайшла прихисток на Тернопільщині

Тернопільщина продовжує приймати, допомагати переселенцям з окупованих та прифронтових населених пунктів. Серед тих, хто не так давно знайшов прихисток в нашому регіоні і родина жительки з міста Запоріжжя Марини.

Тернополяни можуть безоплатно навчитися малювати із знаним художником Рустамом Давлетовим

25 липня у Тернопільській обласній бібліотеці розпочали реалізацію проєкту «Психологічно-мистецькі студії «Дім». Це ряд мистецьких майстер-класів та психотерапевтичних занять, які мають допомогти учасникам зняти тривогу, відволіктися від буденності та позбутися депресії.  Журналісти «20 хвилин» дізналися хто проводить заняття та як туди потрапити.

У Тернопільському терцентрі видають бейбі-бокси від благодійників: хто може отримати

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення продовжує здійснюватись видача бейбі-боксів.

Перекриють дах та збудують міцні стіни: Тернопільщина допоможе відбудувати селище на Херсонщині

Під опіку Тернопільська область взяла селище міського типу Архангельське, що у Бериславському районі. Архангельське під окупацією росіян перебувало з березня по жовтень 2022 року. Другого жовтня українські захисники звільнили населений пункт та встановили прапор.

Свіжий випуск

№ 36 від 6 вересня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up