This version of the page http://www.turpravda.ua/bw/ (104.21.88.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-17. The original page over time could change.
Готелі Ботсвани | Відгуки та розповіді про готелі Ботсвани - ТурПравда
Україна
Відгук про готель
Розповідь про подорож
Відгук про турфірму
Відгук про визначні пам'ятки
Запитання туристам
Тема на форумі

Відгуки та розповіді про готелі Ботсвани

Курорти

Габороні

Чобе

Усі курорти...

Готелі Ботсвани →
готелів  •  6 відгуків
Визначні пам'ятки Ботсвани →
Немає визначних пам'яток Ботсвани
Запитання-відповіді про Ботсвану →
запитань  •  відповідей
Немає запитань про Ботсвану   Поставте запитання
Форум про Ботсвану →
Немає повідомлень про Ботсвані   Написати
Розповіді туристів про Ботсвану додати розповідь
Відкриття Африки
Ботсвана
(Київ-Віндхук-Гобабіс-Маун-Касане-Лівінгстон-Дівунду-Віндхук-Сесрієм-Волвіш -Бей-Свакомунд-Віндхук-Київ) Предісторія. Троє друзів вирішили поїхати в Африку в спробі дізнатися, що таке сафарі, водоспад Вікторія, інші африканські пам'ятки, зрозуміти для себе, що таке Африка.
 •  6 років тому
Країна чудес
Ботсвана
Побували нещодавно у Ботсвані. Приїхала і все думок стільки в голе витає, що і словами важко передати. Знаєте, коли почуття переповнюють і не розумієш, чому все так, як є.
 •  8 років тому
АФРИРКАНСЬКИЙ КАПКАН.
Ботсвана
Після торішнього кенійського сафарі Африка зачепила нас настільки сильно, що ми з подивом виявили, що будь-які спроби планування наступної подорожі наводять нас на Африканський континент.
 •  12 років тому
Велике південноафриканське турне
Ботсвана
Рішення про поїздку до Африки був спонтанним – давно збиралися, т. до. Близький Схід, південно-східна Азія, латинська і південна Америка частково охоплені. Розглядали переважно Танзанію, але зупиняло тільки одне – дуже багато для нас сафарі – мінімальний пакет скрізь пропонували 6-7 днів, плюс шален...
 •  12 років тому
Ще фотки
Ботсвана › Чобе
Ще фотки
 •  15 років тому
Неповторна Африка
Ботсвана › Чобе
Коли я оголосила українським друзям та знайомим, що на тиждень їду до Ботсвани, мене, м'яко сказати, не зрозуміли. Мало того, що для еміграції всім країнам віддала перевагу ПАР, то ще й передноворічні свята вирішила провести в «Ж» світу… Мене запитували: «Що це?
 •  15 років тому
Показати ще »