This version of the page http://btu-center.com/dlya-sadu-ta-gorodu/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-16. The original page over time could change.
Препарати / Засоби захисту саду та городу купити Київ, Україна: ціни | БТУ-Центр
youtube
UARUEN

Корзина

0 товарів

КАТЕГОРІЇ

  • Мікро-, макроелементи (10)
  • Біоактиватори (3)
  • Біофунгіциди (6)
  • Біоінсектициди (6)
  • Біоприлиплювачі (3)
  • Біодеструктори (5)
  • Біодобрива (3)

Біопрепарати для саду та городу

Актоверм®

ФІТОХЕЛП®- р, 15мл + ПРИЛИПАЧ®, 8мл

Фітоцид® + Липосам® 2в1, універсальний

Унікал-с НОВИНКА для компосту

Унікал-с НОВИНКА для вигрібних ям та септиків

Біоприлиплювач ЛИПОСАМ® 8мл.

Біодеструктор Унікал-р універсальний

Біоприлиплювач ЛИПОСАМ® 280 мл.

Лепідоцид-БТУ-р

Азотофіт-р, універсальний

Біоприлиплювач ЛИПОСАМ® 500 мл.

Біодеструктор Унікал-с універсальний

Бітоксибацилін-БТУ-р

Фітоцид-р, для квітів

АЗОТОФІТ®-р УНІВЕРСАЛЬНИЙ (овочі, квіти, газони)

Бітоксибацилін-БТУ-р, для кімнатних рослин

Фітоцид-р, універсальний

Фітоцид-р, для кімнатних рослин

Азотофіт-т, універсальний

ОРГАНІК - БАЛАНС® оздоровлювач ґрунту

БІТОКСИБАЦИЛІН-БТУ®-р універсальний біоінсектицид для захисту квітів, овочевих та плодово-ягідних культур від комах-шкідників.

ЛЕПІДОЦИД® - БТУ-р для захисту рослин від шкідників (лускокрилих комах)

УНІКАЛ®-с біопрепарат-деструктор (Еко пакування)

ЖИВЕ ДОБРИВО (Біокомплекс-БТУ-р з мікроорганізмами для збалансованого живлення)

ГУМІФРЕНД® Комплексне добриво на основі гумату калію з мікроорганізмами

МІКОХЕЛП® - для оздоровлення ґрунту та захисту сходів від патогенів

HELPROST® ХЕЛПРОСТ® Кукурудза Цинк 100

150 грн / л

ХЕЛПРОСТ® для кімнатних та садових квітучих рослин

ХЕЛПРОСТ® для декоративних кущів та газонів

ХЕЛПРОСТ® для кімнатних декоративно-листяних,

  • 1
  • 2
  • »
Показати ще

➡ Продукцію можна придбати в нашому інтернет-магазині 🛒

Різновиди та переваги біопрепаратів перед «хімією»

При вирощуванні городніх та сільськогосподарських культур, а також садових дерев, квітів та інших рослин багато садівників та аграріїв використовують препарати різноманітного призначення. Деякі засоби застосовуються для обробки саду від хвороб та шкідників, інші дозволяють покращити живлення рослин для отримання якісного врожаю. 

Купівля біопрепаратів для саду та городу в Україні

Препарати для саду та городу можуть бути на основі хімічних речовин або мікроорганізмів. Перші виробляються з хімікатів, які хоч і мають високу ефективність дії в боротьбі із захворюваннями та шкідниками, але можуть чинити шкоду ґрунту, рослинам, корисним комахам та людям. Саме тому сьогодні аграрії все частіше обирають біопрепарати для обробки саду та городу, які є не лише ефективними, екологічно безпечними, але і простими у приготуванні. 

Компанія «БТУ-ЦЕНТР» є одним з лідерів українського ринку у сфері виготовлення біологічних препаратів для вирощування та захисту сільськогосподарських та інших корисних культур. В лабораторіях компанії кваліфіковані мікробіологи та біохіміки створюють дієві засоби на основі корисних грибів, бактерій та продуктів їхньої життєдіяльності. У нас на сайті біопрепарати для городу купити можна за найбільш приємними цінами зі швидкою доставкою в усі міста України. 

Види біологічних препаратів для саду та городу

Щороку виробники створюють та випускають нові види біопрепаратів, які відрізняються особливим складом, механізмом дії та призначенням. Всі вони умовно поділяються на декілька основних груп. Так, сьогодні можна купити біопрепарати для саду та городу наступних видів: 

  • Біоінсектициди: ці засоби застосовуються для боротьби зі шкідливими комахами;

  • Біофунгіциди: спеціальні засоби, за допомогою яких можна захистити рослини від різноманітних бактеріальних та грибних хвороб (кореневого гниття, борошниста роса, фітофтороз, парша та ін.);

  • Біорегулятори: препарати, що сприяють підвищенню стійкості рослин до несприятливих факторів навколишнього середовища, підсилюють їх ріст та розвиток;

  • Біодеструктори — група ефективних засобів на основі мікроорганізмів та бактерій, які сприяють активному переробленню органічних субстратів та підвищують родючість ґрунту. 

Біопрепарати можуть мати вузьку спрямованість дії або комплексний вплив на рослини та ґрунт. наприклад, біофунгіциди можуть не лише перешкоджати поширення патогенних грибів, але й мати бактерицидну дію, регулювати ріст культур, зменшувати токсичний вплив хімікатів. 

Головні переваги біологічних препаратів для саду та городу

Існує низка відмінних переваг, чому варто купити біопрепарати для городу та саду, а не використовувати хімічні засоби:

  • Головний плюс біологічних препаратів перед «хімією» — абсолютна безпечність для навколишнього середовища, людини, тварин та комах, зокрема й запилювачів.

  • Друга перевага — універсальність застосування. Біорепарати можна використовувати як для обробки саду та городу від хвороб та шкідників, так і для декоративних рослин. 

  • Важлива перевага — на відміну від «хімії», біологічні препарати не акумулюються у вирощуваних культурах (плодах, ягодах, бобах, клубнях), а також не викликають звикання в городніх шкідників.

Проте, на відміну від хімічних засобів, біопрепарати мають менш швидку і пролонговану дію, тому виконувати обробку саду та городу необхідно раз на сезон.

Залиште своє ім'я та номер телефону і ми вам перетелефонуємо

Дякуємо! Перетелефонуємо Вам у найближчий час