This version of the page http://www.lexus.ua/discover-lexus/concept-cars/ (87.245.216.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-15. The original page over time could change.
Концептуальні автомобілі Lexus | Lexus Україна
  1. Discover Lexus
  2. Concept cars
ШВИДКІ ДІЇ
ВІДКРИЙТЕ LEXUS

КОНЦЕПТУАЛЬНІ АВТОМОБІЛІ

Наші сміливі та яскраві концептуальні автомобілі визначають напрямок розвитку Lexus. Своєю непередбачуваною енергією вони ведуть нас в майбутнє і роблять неможливе можливим.

РОЗШИРЮЮЧИ ГОРИЗОНТИ

Заглядаючи в майбутнє, ми можемо сказати, що ми залишаємося відданими автомобілям, які нас також надихають на нові звершення. На наших сміливих концепт-карах ми вивчаємо майбутнє Lexus. Оригінальність концепт-карів LF-FC, LF-SA і UX воістину вражає. Прем'єри цих автомобілів на міжнародних автосалонах незмінно викликали захоплення глядачів і змушували їх серця битися частіше.

LF 30 ELECTRIFIED

Постійно прагнучи втілювати інновації та гарантувати клієнтам дивовижні враження, компанія Lexus представила власну стратегію розвитку Lexus Electrified для наступного покоління електромобілів.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО LF-30

LF-1 LIMITLESS

Lexus представляє новий концепт розкішного флагманського кросовера Lexus LF-1 Limitless

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО LF-1 LIMITLESS

LS+

Lexus презентував флагманський концепт-кар LS+, в якому втілено майбутній вигляд седанів LS та застосування технологій автоматизованого керування.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО LS+

UX

Розробка концепт-кара UX велася в Європейському центрі дизайну Lexus. З самого початку ця модель була орієнтована на задоволення потреб прогресивних міських водіїв, які не уявляють життя без сучасних технологій.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО LEXUS UX

LF-FC

Вражаючий концептуальний автомобіль LF-FC є виразом іміджу, що постійно розвивається, розкоші і нашого прагнення повною мірою передбачати майбутнє для наших клієнтів

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО LEXUS LF-FC

LF-SA

Зухвалий. Несподіваний. Емоційний. Створений для міста. Новаторство LF-SA втілено в кожному його елементі, від компактної і стрімкої зовнішності до дивно просторого салону.

 

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО LEXUS LF-SA

Майстерність

Відкрийте для себе світ Lexus

Захоплива динаміка

Відкрийте для себе світ lexus

Технології

Відкрийте для себе світ Lexus